Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Mi-a spus ca nu o sa fiu niciodata frumoasa din cauza nasului". Ce a facut aceasta tanara pentru a-si depasi complexul

Publicat:

, o tanara jurnalista din Londra, a venit cu ideea unei campanii care sa ii ajute pe cei cu nasul mare sa isi accepte trasaturile. Ea a lansat o invitatie pe retelele de socializare, pentru toti cei care si-au urat nasul de-a lungul timpului, de a posta imagini cu ei din profil cu hashtagul #sideprofileselfie.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit din cauza turbulențelor puternice

16:30, 21.05.2024 - A murit din cauza turbulențelor! Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți intr-o cursa Londra – Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație. Dupa ce avionul a pierdut 1.800 de metri altitudine, piloții…

Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți din cauza turbulentelor puternice in timpul unui zbor Londra - Singapore

14:16, 21.05.2024 - Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți intr-o cursa Londra - Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație.

Alerta intr-un avion care e decolat de la Londra - Un mort și zeci de raniți din cauza turbulențelor

13:51, 21.05.2024 - O persoana a murit dupa ce avionul care zbura de la Londra catre Singapore s-a confruntat cu turbulențe. Zeci de persoane sunt ranite. Avionul a fost deviat catre alt aeroport.Zborul dintre Londra și Singapore a fost lovit de turbulențe severe.Un pasager a murit, potrivit BBC.

Doua evenimente și o asfaltare incurca traficul din Timișoara, in acest weekend

13:05, 10.05.2024 - Primaria Timișoara anunța ca, in acest weekend, vor fi restricții in trei zone din Timișoara. Doua, din cauza unor evenimente: Ziua Porților deschise la Complexul de Servicii Sociale Kuncz și Timotion 2024. A treia, din cauza unor lucrari de asfaltare.

Fanii lui Taylor Swift au luat cu asalt un bar din Londra, din cauza ca numele acestuia apare pe noul album al cantareței

22:00, 22.04.2024 - Fanii cantaretei Taylor Swift au luat cu asalt The Black Dog, un pub din sud-vestul Londrei, dupa ce localul a fost mentionat in noul album al cantaretei americane, ”The Tortured Poet’s Department”, relateaza Reuters.

Atleta rusa, deposedata de medalia de la JO 2012 din cauza dopajului

09:26, 12.04.2024 - Atleta rusa Ekaterina Guliyev, care reprezinta in prezent Turcia, va fi deposedata de medalia de argint in proba de 800 de metri castigata la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra, a anuntat AIU (Athletics Integrity Unit), conform AFP.

Casa de lux a actriței Cara Delevingne, mistuita de flacari. Cum arata vila și posibila cauza a incendiului VIDEO

13:21, 16.03.2024 - Casa de lux din California a Carei Delevingne a fost cuprinsa de flacari, vineri dimineața. La momentul respectiv, celebra actrița se afla la Londra. Potrivit informațiilor furnizate de Departamentul de Pompieri din Los Angeles, echipajele s-au luptat cu un incendiu puternic.

Tensiuni intre liderii REPER din cauza candidaților pentru alegerile europarlamentare: 'E un conflict de orgoliu' - SURSE

00:00, 27.02.2024 - Fostul premier Dacian Ciolos ar putea deschide lista REPER la alegerile europarlamentare din iunie, intenție care a creat tensiuni intre actualii co-presedinti ai partidului, Ramona Strugariu si Dragos Pislaru, miza fiind locul secund pe lista pentru Bruxelles, sustin surse politice pentru News.ro.…


Ce parere ai despre aceasta stire?