Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteorologii prognozează un Crăciun geros și cu ninsoare

Publicat:

, in Moldova se așteapta o racire a vremii și s-ar putea sa ninga. Astfel de date a oferit de Stat. "Pe 7 ianuarie, in regiunile de nord ale Moldovei se așteapta +2°C pina la +4°C ziua și aproximativ 0°C noaptea. In regiunile centrale și la Chișinau vor fi pina la +6°C ziua și pina la +4°C noaptea. In regiunile din sudul țarii, aerul se va incalzi pina la +

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Soare și cer parțial noros: Meteorologii prognozeaza o zi stabila și placuta

07:15, 16.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, cu o probabilitate foarte scazuta de precipitații.

Soare și nori pe cerul Moldovei: Meteorologii anunța o zi luminoasa și temperaturi placute

07:15, 07.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu ocazionale innorari temporare. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este posibila apariția unor precipitații slabe in unele regiuni.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

O noua informare meteo – Ce anunța acum meteorologii pentru urmatoarele ore

13:30, 13.02.2024 - O noua informare meteorologica emisa de ANM. Aceasta este valabila pana in dimineața zilei de 14 februarie, in toata țara fiind așteptate precipitații moderate cantitativ și intensificari ale vantului. Meteorologii avertizeaza ca temporar vor fi precipitații indeosebi in nordul, centrul și estul țarii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?