Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteorologii anunță vreme frumoasă în weekend, dar sunt așteptate și ploi

Publicat:

Pe intreg teritoriul țarii, sfarșitul de saptamana vine cu vreme frumoasa, care continua sa se incalzeasca, cer variabil și ploi izolate. „Pe parcursul zilei de sambata vremea se va incalzi ușor, cerul va fi variabil, cu unele innorari, cand pe arii restranse, la munte, in vestul, sudul și centrul țarii vor fi averse insoțite de […] anunța vreme frumoasa in weekend, dar sunt așteptate și ploi a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viața se anunța grea pentru fermieri: culturile de toamna sunt puse sub semnul intrebarii

17:50, 25.04.2024 - Fermierii din sudul țarii sunt ingrijorați de soarta culturilor de toamna. Cu toata ploaia din ultimele zile, nu se așteapta la producții prea bune. Fermierii din zona de sud a țarii se plang ca evoluția culturilor de toamna nu este deloc grozava. Ploaia din ultimele zile a fost binevenita, caci a salvat…

Razboi in Ucraina, ziua 790. Premierul britanic anunța cea mai mare finanțare a țarii sale pentru Ucraina

10:36, 23.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 790. Presedintele SUA Joe Biden a promis in cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, ca va trimite "rapid" ajutoare militare "importante" Ucrainei.

Meteorologii anunța ninsori și ploi in mai multe zone ale țarii. Cat de tare se strica vremea și ce zone sunt afectate

13:10, 19.03.2024 - Meteorologii anunta ca, pana joi seara, vor fi ninsori in nordul si centrul Moldovei si precipitatii mixte in sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei si in sudul si estul Transilvaniei.

95 de misiuni pentru pompierii aradeni in weekend. ISU Arad anunța acțiuni in teren din cauza incendierii vegetației uscate

10:35, 18.03.2024 - 95 de misiuni pentru stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor și protecția comunitaților și a bunurilor acestora au avut de gestionat pompierii aradeni la sfarșitul... The post 95 de misiuni pentru pompierii aradeni in weekend. ISU Arad anunța acțiuni in teren din cauza incendierii vegetației…

Vreme capricioasa in vestul țarii. De saptamana viitoare sunt așteptate ploi

11:00, 09.03.2024 - Potrivit prognozei emise de Administrația Naționala de Meteorologie, in urmatoarea perioada, temperaturile in Banat vor crește, insa se vor inregistra variații termice. Dupa data de 11 martie sunt așteptate și ploi.

Cat mai ține caldura neobișnuita. Anunțul ANM despre ce urmeaza, unde sunt așteptate ninsori

07:35, 27.02.2024 - Vremea se menține calda in continuare, insa de joi noapte iși fac apariția și precipitațiile. Meteorologii anunța maxime de 20 grade Celsius in ultimele zile de iarna. Și prima parte a lunii martie se anunța tot cu temperaturi neobișnuite.

Cum va fi vremea in weekend: unde se anunța lapovița. Zonele in care sunt așteptate temperaturi neobișnuite

21:30, 15.02.2024 - Chiar daca temperaturile au scazut de la o zi la alta, vremea ramane in continuare calda in sud-estul țarii. In weekend, meteorologii anunța ploi slabe in Dobrogea, sudul Moldovei și in estul Munteniei și lapovița la munte.

Agricultorii din Spania continua protestele, blocheaza autostrazi și anunța manifestații la Madrid

16:45, 14.02.2024 - Agricultorii spanioli au continuat miercuri manifestatiile zilnice pentru a protesta fata de dificultatile sectorului, blocand autostrazi in aproape toate zonele tarii, dar mai ales in sud, unde au provocat chiar amanarea unei curse cicliste, relateaza AFP. Mai mult de zece portiuni de autostrazi…


Ce parere ai despre aceasta stire?