Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteo: Ce temperaturi ne pregătește toamna pentru astăzi

Publicat:

de Stat prognozeaza pentru astazi, 30 octombrie, ceața in centrul și sudul țarii și temperaturi de pana la 15°C pe timp de zi, iar noaptea mercurul in termometre va cobori pana la 5°C.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Luna aprilie va fi cu temperaturi peste valorile normei

17:15, 02.04.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat a evaluat pentru luna aprilie curent un regim termic, care arata sa fie peste valorile normei. Potrivit SHS, in urma analizei materialelor sinoptice și climatice, pentru aprilie 2024, temperatura medie lunara a aerului se prevede peste valorile normei (norma fiind…

Ce temperaturi vom avea la sfirsit de saptamina

19:40, 15.03.2024 - La sfirsit de saptamina, vremea continua sa fie innorata și cu precipitații slabe, transmite Noi.md cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS). Potrivit meteorologilor, precipitatiile vor cadea izolat și predominant sub forma de ploaie. Vintul va sufla mai mult slab din nord-est. Regimul…

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.

Sonos se pregatește sa lanseze un nou produs in aceasta toamna. Ar fi vorba de prima sa pereche de caști

11:05, 07.02.2024 - Sonos a anunțat ca se pregatește sa lanseze și sa livreze un nou produs intr-o noua categorie in cel de-al treilea fiscal al lui 2024, adica pana in luna octombrie. Vestea a venit chiar de la CEO-ul Patrick Spence, care a menționat intr-un comunicat de presa ce anunța veniturile pentru primul sfert…


Ce parere ai despre aceasta stire?