Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul profesoarei devenite imaginea suferinței în Ucraina în întreaga lume: „Voi face totul pentru țară, cât pot cu câtă energie am”

Publicat:

a supraviețuit unui atac cu rachete a devenit o imagine virala dupa atacul rușilor. Profesoara de 53 de ani a spus imediat dupa ce-a fost salvata ca a fost „norocoasa” ca este in viața  a supraviețuit unui atac cu rachete in joi dimineața. Aceasta se afla in apartamentul sau in momentul atacului din Chuguev, regiunea Harkov.  Imaginea surprinsa de fotoreporteri, cu femeia in varsta de 53 de ani, in fața blocului atacat, plina de sange și bandajata la cap, a devenit virala și emblematica in urma invaziei Ucrainei. Cele mai mari ziare din lume au folosit…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Rusia anunța cucerirea unui simbol. Ploaie de rachete ATACMS in Crimeea

04:11, 16.05.2024 - 8.000 de civili au fost evacuați din regiunea Harkov, de teama rusilor care au deschis aici un nou front. In orasul Vovceansk au loc lupte de strada, iar rusii anunta ca au mai cucerit doua sate. Trei civili au fost uciși in regiunea Harkov in ultimele 24 de ore și o drona a ranit doi polițiști.

SUA, nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina: sisteme HIMARS, rachete PATRIOT, blindate Bradley

21:05, 11.05.2024 - Statele Unite au anuntat vineri un nou pachet de ajutor militar in valoare de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina, in timp ce Kievul se straduieste sa opreasca avansurile trupelor ruse in regiunea nord-estica Harkov, conform www.monitorulapararii.ro,

Atac cu rachete asupra orasului Harkov: Șase raniți, mai multe cladiri de locuințe au fost avariate

10:40, 24.04.2024 - Rachete rusesti au avariat cladiri rezidentiale si au ranit sase persoane in Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina, a declarat miercuri dimineata, guvernatorul regiunii, Oleh Sinehubov.

Tiruri cu rachete ale fortelor ruse in mai multe regiuni din Ucraina, care au vizat infrastructuri energetice

10:30, 11.04.2024 - Fortele ruse au efectuat cel putin zece tiruri cu rachete in cursul noptii asupra unor „infrastructuri esentiale” in regiunea Harkov, a anuntat, joi dimineata, guvernatorul local, in timp ce autoritatile ucrainene sustin ca loviturile au vizat si regiunile Zaporojie, Lvov si Kiev.

Ce spun rușii din Belgorod despre viața sub bombardamente: „Cand rachetele zburau peste Harkov, știam ca intr-o zi se vor intoarce”

20:30, 24.03.2024 - Ca raspuns la bombardamentele constante din Rusia, Ucraina a intensificat atacurile asupra regiunii Belgorod: din 10 martie, peste douazeci de civili au fost uciși acolo și peste o suta au fost raniți.

Inca un roman și-a pierdut viața pe front, in Ucraina. Acesta a fost ucis in Harkov

13:56, 23.03.2024 - Ovidiu Anton Stoica, unul dintre romanii care s-au alaturat Legiunii Internaționale de Aparare Teritoriala a Ucrainei, compusa din voluntari straini, a murit pe front. Acesta efectua misiuni de extracție a raniților din regiunea Harkov.

Rușii au atacat cu rachete și drone Ucraina. 15 explozii in Harkov, orașul a ramas fara curent electric

08:21, 22.03.2024 - Rușii au atacat cu rachete și drone in timpul nopții mai multe orașe ucrainene, iar cel mai puternic lovit a fost Harkov unde au fost cel puțin 15 explozii, iar alimentarea cu energie electrica a fost oprita.

„Putin ne-a abandonat”. Cum s-a schimbat viața locuitorilor din regiunea rusa Belgorod, bombardata tot mai des de Ucraina

19:00, 21.03.2024 - Rezidenții din regiunea rusa Belgorod incearca sa supraviețuiasca bombardamentelor ucrainene care s-au inmulțit considerabil in ultima perioada, in timp ce unii dintre ei se gandesc sa plece, iar alții acuza autoritațile locale și federale ca nu fac nimic pentru a-i salva, scrie ediția europeana a publicației…


Ce parere ai despre aceasta stire?