Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MESAJUL făcut public de Edith după ce au fost speculaţii că s-a despărţit din nou de Ali, fost concurent de la MPFM

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Dupa ce sustinatorii au luat-o la intrebari, Edith, mireasa sezonului sase de la MPFM, a scris un mesaj pe internet legat de relatia ei cu Ali si a publicat o fotografie. Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 7. Cum au aparut Antonio și Maria in online, dupa ce s-a spus pe grupuri ca s-ar fi desparțit

20:05, 11.05.2024 - Maria și Antonio și-au incantat susținatorii cu cea mai recenta apariție. Pentru ca au existat voci care au spus ca apariția lor tot mai rara in online ar fi un semn al desparțirii, cei care i-au placut pe cei doi in sezonul 7 Mireasa au fost bucuroși sa vada cum se demonsteaza astfel de speculații.

Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii dupa ce a vorbit codat in casa. Cum a reacționat Iuliana

13:06, 30.04.2024 - Vlad a vorbit codat in casa Mireasa, iar fanii emisiunii au facut tot felul de speculații. Simona Gherghe i-a spus tanarului la Mireasa: Capriciile Iubirii ca faptul ca nu a explicat clar la ce se referea, a dus la multe speculații pe grupurile emisiunii.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubit. Mesajul postat de tanara dupa decizia luata: „Hai sa trecem peste...”

19:11, 14.04.2024 - Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubitul ei și a oferit mai multe detalii fanilor sai. Tanara a marturisit ca este un capitol incheiat din viața sa și prefera sa se axeze pe lucruri mai importante care sunt de viitor.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Un nou concurent a intrat in casa. Care e povestea lui Dani, tanarul in varsta de 27 de ani: "Imi doresc..." / VIDEO

21:00, 02.04.2024 - Un nou concurent a intrat in casa Mireasa cu dorința de a-și gasi sufletul pereche. Dani are 27 de ani și este originar din Turnu Magurele, insa mare parte din viața și-a petrecut-o in Franța.

Ziua porților deschise la Hey Beauty Bloom se premiaza cu o rochie de mireasa! Vezi cum poți participa!

18:25, 23.02.2024 - Salonul Hey Beauty Bloom din Turda iși deschide porțile pentru toate miresele anului 2024, in data de 9 martie! Cu aceasta ocazie, Blanka, fondatoarea conceptului Hey Beauty Bloom va invita sa participați la ziua porților deschise unde veți putea participa la o super tombola! Mesajul ei pentru cititorii…

Erika Isac, autoarea piesei feministe „Macarena”: „Am incercat sa expun in versuri realitatea abuzurilor și realitatea victimelor”. Cum il descrie pe „Mirel din Turnu Magurele”

11:10, 22.02.2024 - Cantareața Erika Isac, autoarea piesei „Macarena”, ce a starnit o furtuna pe rețelele de socializare, a dezvaluit miercuri, pentru Pagina de Media, ca versurile melodiei au fost inspirate din experiențelor sale și ale femeilor din jurul ei. Artista a catalogat reacțiile negative primite ca fiind frustrari…

Prima reacție a lui Naomi Hedman, dupa ce Florin Ristei a anunțat ca s-au desparțit. Mesajul cu subințeles pe care l-a postat fosta logodnica a artistului / FOTO

12:10, 20.02.2024 - Naomi Hedman a avut o prima reacție, dupa ce Florin Ristei a anunțat ca s-au desparțit. Fosta logodnica a artistului a publicat un mesaj cu subințeles. Iata ce a postat fosta partenera a celebrului cantareț pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?