Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajele sfâşietoare ale prietenilor lui Octavian Dumitru: "Nu mai avea aura de altădată"

Publicat:

Vestea mortii lui a lovit ca un trasnet lumea artistica! Prietenii tenorului sunt coplesiti de durere si marturisesc ca tenorul vorbise de nenumarate ori despre posibilitatea de a-si lua viata.

Artistii de la din Iasi sunt în doliu, dupa ce colegul si prietenul lor a decis sa-si puna capat zilelor. Se pare ca tânarul ar fi clacat în fata problemelor financiare.

Apropiatii tânarului de 34 de ani sunt coplesiti de durere si spun ca acesta ar fi vorbit despre gândurile…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soțul Ancai Molnar, mesaj sfașietor dupa moartea make-up artistului! Barbatul e distrus de durere: "Sunt convins ca..." / FOTO

18:40, 11.06.2024 - Vestea ca Anca Molnar, tanara cunoscuta drept make-up artistul vedetelor, s-a stins din viața la varsta de 35 de ani a fost una șocanta, deși se știa ca tanara lupta cu o boala crunta. Dupa trecerea in neființa a soției sale, Claudiu, soțul Ancai Molnar, a facut public un mesaj sfașietor.

Lacrimi și suferința dupa moartea Ancai Molnar! Apropiații make-up artistului sunt sfașiați de durere dupa vestea tragica: ”L-a imbrațișat pe Domnul”

16:40, 11.06.2024 - Anca Molnar s-a stins din viața in urma cu puțin timp, dupa mult timp in ccare s-a luptat cu cancerul. Vestea a fost șocanta pentru familia ei și pentru toți cei care au iubit-o și au cunoscut-o. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje absolut sfașietoare!

Erik a avut parte de un destin cumplit la doar 16 ani. Adolescentul a murit in accident dupa ce s-a urcat in mașina familiei alaturi de alți șase prieteni

19:10, 22.05.2024 - Cum s-a intamplat tragediaAccidentul s-a produs atunci cand Erik a pierdut controlul volanului și mașina s-a rasturnat in afara carosabilului. In urma impactului, tanarul și-a pierdut viața, in timp ce ceilalți șapte pasageri au suferit rani și au fost transportați de urgența la spital. Imediat dupa…

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Trupul neinsuflețit al lui Costel Corduneanu urmeaza sa fie depus la un restaurant celebru din Iași. Familia și apropiații se pregatesc de priveghi

11:55, 16.04.2024 - Costel Corduneanu s-a stins din viața in urma cu o zi și a lasat in urma multa suferința și durere. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum. Trupul sau neinsuflețit al sau a fost depus la un restaurant celebru din Iași, unde urmeaza sa aiba loc priveghiul lui.

EDITORIAL | Pe cine a turnat Buzatu? Se clatina sistemul?

01:05, 11.04.2024 - Vestea ca Dumitru Buzatu s-a dus la Iași in calitate de ciripitor a trecut prin instituțiile județului ca un crivaț care a generat tremurat incontrolabil pe mouse-ul de la PC și vizite dese la WC. Toți se intreaba pe cine va cadea pacatul și fiecare se roaga aprins la toți sfinții sa nu ajunga in […]…

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Artiștii din Romania il plang pe George Nicolescu, cantarețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breasla

13:00, 26.03.2024 - Lumea muzicii din Romania este in doliu, dupa ce George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Cantarețul era apreciat atat de familie, cat și de colegii de breasla, care au numai cuvinte de lauda la adresa lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?