Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MESAJE DE ZIUA FEMEII 2017. Cele mai frumoase urări şi felicitări pentru doamnele care ne-au dat viaţă

Publicat:

MESAJE DE ZIUA FEMEII 2017. "Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!", scrie ziarulunirea.ro.

"Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama! La multi ani"

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mesaje de 8 Martie, in 2024. Cele mai inspirate urari de Ziua Femeii pentru mame, partenere de viața, colege

06:05, 08.03.2024 - In ziua de 8 Martie, Ziua Femeii, toți barbații trimit mesaje prietenelor, colegelor, colaboratoarelor și altor femei pe care le prețuiesc și pe care, poate, nu au ocazia sa le intalneasca și sa le ofere personal o floare. Și femeile, la randul lor, le felicita cu mesaje de 8 Martie pe alte femei pe…

Mesajul dureros al Oanei Roman, dupa ce mama ei a murit! Mioara Roman s-a stins din viața la azilul unde locuia: ”Te iubesc și te voi iubi mereu” / FOTO

08:00, 23.02.2024 - Mama Oanei Roman a murit! Mioara Roman s-a stins din viața, in urma cu puțin timp, la azilul unde locuia, in Snagov. Oana Roman trece prin momente de coșmar și a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de mult regreta pierderea mamei sale!


Ce parere ai despre aceasta stire?