Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Merg la mondialele universitare

Publicat:

SHENZEN. Scoala aradeana de judo va fi reprezentata la din China, eveniment la care sunt asteptati sa participe peste 10 000 sportivi. Din cei sase judoka tricolori convocati pentru aceasta competitie, unul este aradeanul (cat. 60 Kg), creditat cu sanse la o medalie, daca privim seria pozitiva din acest an, incununata cu medalii la .

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Doi morti si zece raniti in China, dupa un atac cu cutitul intr-o scoala primara din Guixi. Suspecta a fost arestata

17:15, 20.05.2024 - Pan Moumou, o femeie de 45 de ani, a injunghiat mortal doua persoane si a ranit alte 10, luni, 20 mai, intr-o scoala primara din Guixi, centrul Chinei, potrivit politiei locale, relateaza agenția France Presse, citata de News.ro, și Beijing News.Atacul a avut loc catre pranz, in orasul Guixi, provincia Jiangxi,…

Doi morți și mai mulți raniți dupa un atac cu cuțitul la o școala primara din China

14:20, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite in urma unui atac cu cutitul produs luni la orele pranzului la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, scrie AGERPRES.

Doua persoane au fost ucise, iar alte zece ranite intr-un atac cu cuțitul la o școala primara din China

14:00, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise și alte 10 au fost ranite intr-un atac cu cuțitul la o școala primara din provincia Jiangxi, din sudul Chinei, a anunțat poliția. Nu este clar deocamdata daca printre victime se numara și copii.

Doi morti si zece raniti dupa un atac cu cutitul la o scoala primara din China

13:45, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite in urma unui atac cu cutitul, produs luni, la orele pranzului, la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, au anuntat autoritatile locale, citate de Xinhua.

Atac la o școala din China. 2 oameni au murit, 10 sunt grav raniți. Suspecta este o femeie de 45 de ani

13:30, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite in urma unui atac cu cutitul produs luni la orele pranzului la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, au anuntat autoritatile locale citate de Xinhua.DIntre cei zece raniti, sase au suferit leziuni usoare in timp ce incercau…

Atac cu cuțitul la o școala din China - Cel puțin doua persoane au murit

13:20, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.Incidentul a avut loc luni in orașul Guixi.

Dialog interpersonal China-UE, incheiat la Beijing

18:30, 01.04.2024 - Cea de-a 6-a reuniune a dialogului interpersonal la nivel inalt China-UE a avut loc vineri la Beijing. Consilierul de stat, Shen Yiqin, și comisarul european pentru inovare, cercetare, cultura, educație și tineri, Iliana Ivanova, au participat la dialog.  Shen Yiqin a declarat ca statul chinez și Uniunea…


Ce parere ai despre aceasta stire?