Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Melania a murit în brațele mamei sale, după serbarea de 8 Martie. Ce făcuse adolescenta cu câteva minute înainte să i se facă rău: „Nu am putut să-i facă nimic”

Publicat:

Melania și mama ei erau singure pe lume. Duminica, dupa serbarea de 8 Martie din localitatea Aninoasa, fetei i s-a facut rau. Nu a mai putut fi salvata: „Nu a mai dat niciun semn. Era deja vanata”. Ce facuse adolescenta cu puțin timp inainte sa moara?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Ionel Ganea, urcat in masina Politiei inainte de Romania – Irlanda de Nord: „Nu facuse nimic… pentru ca sunt de la politie au putut”

23:11, 22.03.2024 - Fostul international Ionel Ganea a fost urcat intr-o masina a Politiei, cu cateva zeci de minute inaintea meciului amical al nationalei Romaniei cu Irlanda de Nord, informeaza Gazeta Sporturilor.Cu jumatate de ora inaintea partidei, in momentul in care se indrepta cu masina catre parcare, fostul international…

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Trupul lui Alexei Navalnii a fost predat mamei sale, la mai bine de o saptamana de la moartea sa

19:35, 24.02.2024 - Trupul neinsuflețit al liderului opoziției ruse Alexei Navalnii, care a murit brusc in inchisoare saptamana trecuta, a fost predat mamei sale, a scris sambata purtatoarea de cuvant a acestuia, Kira Yarmysh, pe platforma de socializare X, potrivit Reuters, citat de Hotnews . Yarmysh a spus ca nu știe…

Mioara Roman a murit in azilul in care era internata. Oana Roman nu a putut sa ii fie alaturi in ultimele clipe de viața

17:30, 23.02.2024 - Mioara Roman s-a stins din viața, noaptea trecuta, la caminul de batrani de la Snagov, unde locuia de ceva vreme. Fosta soție a lui Petre Roman ar fi suferit un stop cardio-respirator, chiar cu doua luni inainte de a implini 84 de ani. Din pacate, Oana Roman nu a putut sa ii fie alaturi in ultimele…

Autoritațile ruse i-au spus mamei lui Navalnii ca fiul ei a murit de „sindrom de moarte subita”

19:36, 17.02.2024 - Autoritațile ruse i-au spus mamei disidentului Aleksei Navalnii, ucis de regim intr-un lagar din Siberia, ca fiul ei a murit din cauza unui „sindrom de moarte subita” și ca trupul neinsuflețit nu va fi predat familiei pentru inmormantare pana la finalizarea „anchetei”, scrie Reuters.

Robert Moscalu, dezvaluire dureroasa despre moartea mamei. Concurentii de la Survivor Romania All Stars, in lacrimi: „In bratele mele, a fost traumatizant”

23:10, 30.01.2024 - Momentul in care liniștea s-a lasat in jungla din Republica Dominicana. Ediția de marți, 30 ianuarie 2024, o marturisire a adus lacrimi in ochii concurenților de la Survivor Romania All Stars. Robert Moscalu a facut o dezvaluire dureroasa despre moartea mamei sale. Marturisiri dureroase la Survivor…


Ce parere ai despre aceasta stire?