Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meghan Markle sfidează regulile Casei Regale cu un mesaj despre alegerile din Statele Unite

Publicat:

Ducesa de Sussex a declarat ca va vota în urmatoarele alegeri din , în pofida regulilor stricte ale familiei regale împotriva implicarii în politica, relateaza Insider.

Meghan Markle a dezvaluit de ce intenționeaza sa voteze în ediția digitala din luna august a revistei , ducesa afirmând ca știe cum este sa te simți &"fara voce&", o posibila referința la timpul petrecut ca membru activ al Casei Regale când nu a putut discuta public despre politica.

&"Știu cum este sa te simți când ai o voce și știu de asemenea…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Harry și Meghan produc doua seriale Netflix despre stil de viața și polo

13:30, 14.04.2024 - Ducele și Ducesa de Sussex vor fi producatorii executivi pentru doua noi seriale non-ficțiune de pe Netflix, care se vor concentra pe stil de viața și polo calare. E bine sa fii prinț, chiar și cand locuiești in America! Una dintre emisiuni va explora „bucuriile gatitului, gradinaritului, ospitalitații…

Donald Trump vrea sa il deporteze pe prințul Harry din Statele Unite ale Americii. Ce planuri are, daca va caștiga alegerile: ”Este de neiertat”

20:11, 26.02.2024 - Donald Trump i-a transmis un dur prințului Harry. Fostul președinte a declarat ferm ca il va deporta din Statele Unite ale Americii, daca va caștiga alegerile prezidențiale din anul 2024. Iata ce l-a deranjat pe Donald Trump și de ce nu vrea ca prințul Harry sa mai locuiasca acolo.

Jens Stoltenberg: Mai mult de jumatate dintre tarile NATO isi vor atinge obiectivul de cheltuieli militare in 2024

22:36, 15.02.2024 -   "Anul acesta, ma astept ca 18 aliati sa cheltuiasca 2% din PIB-ul lor pentru aparare. Aceasta este o cifra record", a declarat Jens Stoltenberg intr-o conferinta de presa sustinuta inainte de reuniunea ministrilor apararii din NATO, care are loc joi la Bruxelles.In 2014 - anul cand Crimeea a fost…

Stoltenberg avertizeaza Europa, dupa afirmațiile lui Trump despre NATO, sa nu se bazeze doar pe ea insasi pentru aparare: „80% din cheltuieli vin din afara UE”

18:45, 14.02.2024 - Șeful NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat miercuri, 14 februarie, Europa sa nu incerce sa se descurce singura in domeniul apararii, dupa ce afirmațiile lui Donald Trump au provocat o noua dezbatere cu privire la faptul daca țarile de pe continent pot continua sa se bazeze pe protecția din partea Statelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?