Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meghan Markle participă la nunta Pippei Middleton – cu o condiție!

Publicat:

In urma cu cateva saptamani, surse apropiate actritei sustineau ca aceasta nu va participa la nunta , sora Ducesei de Cambridge. Cu toate acestea, se pare ca iubita va participa la nunta care va avea loc pe 20 mai, dar cu o singura conditie.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce studii are Meghan Markle, soția prințului Harry. A studiat la școli de top, care este meseria ei de baza

11:35, 15.05.2024 - Meghan Markle, partenera de viața a Prințului Harry, s-a nascut pe 4 august 1981, in Los Angeles. Ea a devenit cunoscuta pentru rolurile sale in diferite seriale, dar și pentru mariajul cu mezinul Regelui Charles al III-lea. De asemenea, actrița americana a fost implicata și in activitați de caritate…

Meghan Markle, accident vestimentar in public. Ce gafa a facut soția Prințului Harry, fanii au taxat-o rapid

19:35, 06.04.2024 - Meghan Markle a fost prezenta la un spital de copii pentru a promova terapia prin lectura, dar a suferit o defecțiune vestimentara, iar fanii acesteia au taxat-o imediat pe Ducesa pe rețelele de socializare. Meghan Markle, defecțiune penibila a garderobei Meghan Markle pare sa fi suferit o mica defecțiune…

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Cea mai recenta umilința a Palatului Buckingham pentru printul Harry si Meghan Markle. Au devenit istorie

22:40, 19.03.2024 - Profilurile lui Meghan și Harry au fost eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și apoi transformate intr-o secțiune comuna. Biografiile extinse ale Prințului Harry și Meghan Markle au fost inițial eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și ulterior actualizate și inlocuite cu o secțiune comuna…

NATO incepe exerciții de amploare in nordul Europei. Pentru prima data participa și Finlanda

11:40, 04.03.2024 - Exercițiul Nordic Response 2024, la care Finlanda va participa pentru prima data in calitate de membru cu drepturi depline al NATO, incepe astazi. Exercițiul se va desfașura in Finlanda, Suedia și Norvegia.

Iohannis participa azi, impreuna cu ONG-urile, la evenimentul „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civila”

10:40, 27.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis participa marți la evenimentul „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civila”, organizat la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Mondiale a ONG-urilor, anunța Administrația Prezidențiala.


Ce parere ai despre aceasta stire?