Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meghan Markle a născut o fetiță. Ce nume va purta cel de-al doilea copil al Prințului Harry

Publicat:

Prințul Harry și au anunțat duminica ca cel de-al doilea copil al lor, o fetița, s-a nascut. Conform cuplului princiar, copila va purta numele Lilibet Diana, dupa a II-a, a carei nume de alint din familie in copilarie era „Lilibet” și dupa mama prințului Harry, prințesa Diana, informeaza BBC . Cuplul a anunțat intr-un comunciat de presa ca Lilibet-Diana Mountbatten Windsor s-a nascut vineri, la un spital din , California, in jurul orei locale 11:40. Atat mama, cat și copilul se afla intr-o stare de sanatate buna. Meghan și prințul Harry locuiesc in California,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prințul Harry și-a schimbat in mod oficial reședința principala - Noul domiciliu este in SUA

18:01, 18.04.2024 - Prințul Harry și-a schimbat in mod oficial reședința principala. Potrivit unor documente depuse in Marea Britanie, noul domiciliu este in SUA. Harry și Meghan locuiesc in California de cand au renunțat la funcțiile de membri ai familiei regale britanice, potrivit mediafax.

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Prințul Harry ar putea fi EXPULZAT din Statele Unite. Teoria, lansata de Donald Trump

15:10, 19.03.2024 - Donald Trump a fost intrebat despre viza primita de prințul Harry, care a renunțat la indatoririle regale in ianuarie 2020 pentru a se muta cu soția in SUA, in cadrul unui interviu acordat politicianului britanic Nigel Farage, in emisiunea acestuia de la televiziunea GB News .„Va trebui sa vedem daca…

Prințul Harry va fi primit inapoi de familia regala?

10:25, 19.02.2024 - Prințul Harry va fi primit inapoi de familia regala? Regele Charles a fost diagnosticat cu o forma de cancer și a inceput deja tratamentul contra acestei afecțiuni grave. Anunțul a fost facut in urma cu doua saptamani de reprezentanții Palatului Buckingham. La scurt timp dupa anunțul acestui diagnostic,…

Prințul Harry și Regele Charles, intalnire de doar 45 de minute!

10:55, 08.02.2024 - Prințul Harry s-a grabit sa ajunga in Marea Britanie, dupa ce a aflat ca tatal sau, Regele Charles al III-lea, a fost diagnosticat cu cancer. Potrivit presei britanice, ducele de Sussex a ajuns la Londra marți seara, fara soția lui Meghan Markle. De asemenea, el nu s-a intalnit cu fratele lui mai mare,…

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

22:11, 04.02.2024 - Continue reading Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa” at Info real.

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.


Ce parere ai despre aceasta stire?