Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MEDII DEZAVANTAJATE Activități anti-bullying, de sprijin pentru reintegrare și de susținere pentru studenți

Publicat:
MEDII DEZAVANTAJATE Activități anti-bullying, de sprijin pentru reintegrare și de susținere pentru studenți

O serie de activitați menite sa combata abandon ul universitar vor intra in atribuțiile centrelor de consiliere și orientare in cariera (CCOC) din cadrul instituțiilor de invațamant superior .... The post MEDII DEZAVANTAJATE Activitați anti-bullying, de sprijin pentru reintegrare și de susținere pentru studenți first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CONSILIERE PEDAGOCICA Asistențe la ore și activitați de consiliere pedagogica a profesorilor

08:05, 02.05.2024 - Ministerul Educației recomanda asistențe la ore si activitati de consiliere pedagogica a cadrelor didactice. The post CONSILIERE PEDAGOCICA Asistențe la ore și activitați de consiliere pedagogica a profesorilor first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA SALARIILOR MEDII COMPARATE Romanii, printre cei mai slab platiți din Europa

12:36, 15.04.2024 - Ungurii și polonezii sunt platiți puțin mai bine, cu 11 euro, respectiv 11,9 euro pe ora. The post ANALIZA SALARIILOR MEDII COMPARATE Romanii, printre cei mai slab platiți din Europa first appeared on Informatia Zilei .

SPRIJIN FINANCIAR ELEVI Sprijin financiar de 300 de lei pe luna pentru elevi de liceu și 330 de lei pe luna pentru studenți

19:05, 02.04.2024 - Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat apelul „Primul student din familie”, in care unitațile de invațamant și universitațile pot depune proiecte... The post SPRIJIN FINANCIAR ELEVI Sprijin financiar de 300 de lei pe luna pentru elevi de liceu și 330 de lei pe luna pentru studenți…

BULLYING OMS: Hartuirea online are un impact negativ asupra copiilor de varsta scolara

09:45, 29.03.2024 - Conform unui studiu publicat miercuri de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) și citat de News.ro, aproximativ 16% dintre copiii cu varsta intre 11 și 15 ani .... The post BULLYING OMS: Hartuirea online are un impact negativ asupra copiilor de varsta scolara first appeared on Informatia Zilei…

PREMIERA IN ROMANIA Bullying sancționat cu detenție de catre instanța

12:10, 27.03.2024 - Bullying-ul in școlile romanești a devenit o problema alarmanta, iar cazul acesta este o dovada ca autoritațile au inceput sa acționeze impotriva acestor comportamente inacceptabile. The post PREMIERA IN ROMANIA Bullying sancționat cu detenție de catre instanța first appeared on Informatia Zilei .

SPRIJIN PENTRU UCRAINA PE aproba un sprijin bugetar esențial pentru Ucraina și UE

18:20, 27.02.2024 - PE aproba o finanțare pe termen lung pentru Ucraina, platforma „Tehnologii strategice pentru Europa” și modificarile majore aferente ale bugetului multianual al Uniunii, informeaza Serviciul de Presa al Parlamentului European. The post SPRIJIN PENTRU UCRAINA PE aproba un sprijin bugetar esențial pentru…

POLITIC Ciolacu: Guvernul acorda susținere industriei romanești prin direcționarea de fonduri publice

19:01, 12.02.2024 - Stabilitatea politica, economica, legislativa, dialogul deschis și constant intre Guvern și mediul de afaceri sunt in masura sa creasca... The post POLITIC Ciolacu: Guvernul acorda susținere industriei romanești prin direcționarea de fonduri publice first appeared on Informatia Zilei .

EXPERIMENTE IN LABORATOR Biblioteca Județeana ofera copiilor activitați recreative inedite

15:41, 08.02.2024 - Biblioteca Județeana Satu Mare, Secția imprumut pentru copii le ofera celor mici posibilitatea de a petrece timp de calitate in cadrul instituției. The post EXPERIMENTE IN LABORATOR Biblioteca Județeana ofera copiilor activitați recreative inedite first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?