Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicul Radu Zamfir avertizeaza. Care sunt simptomele cancerului de colon, de pancreas si de stomac

Publicat:

Radu Zamfir, medic primar chirurgie generala la , a vorbit despre cele mai raspandite tipuri de cancer. Care sunt simptomele cancerului de col, de pancreas, de stomac si ce alimentatie recomanda renumitul medic. „Dintre cele mai blande le-am putea enumera pe cele colorectale. Ca gresivitate urmeaza cancerul de stomac, de pancreas.”, spune . Cancerul de colon „E pe locul 4 la noi in tara. Este o problema serioasa de sanatate si oamenii isi dau sema cat de importanta e sanatatea cand o pierd. Cred ca este consecinta aglomeratiilor urbane, alimentatie dezordonata.…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neurologul Constantin Dulcan avertizeaza: Gandurile negative pot fi cauza bolilor, inclusiv a cancerului

17:15, 06.05.2024 - In cadrul unei emisiuni televizate, reputatul neurolog Dumitru Constantin Dulcan a adus in atenție impactul devastator pe care gandurile negative il pot avea asupra sanatații noastre. Afirmand ca stresul, invidia, ironia, agresivitatea și ura sunt cauzele principale ale bolilor, inclusiv a cancerului,…

Șefa PNRR avertizeaza Romania. Țara noastra risca sa piarda miliarde de euro din bani europeni

11:50, 20.03.2024 - Șefa PNRR avertizeaza Romania ca risca sa piarda miliarde de euro bani europeni. Comisia este nemulțumita de modul in care țara noastra a facut reformele de care depinde cererea 3 de plata. Pana in acest moment, din banii din PNRR, țara noastra a obținut undeva la 9 miliarde de euro.

ONU avertizeaza ca foametea va face ravagii in Fasia Gaza pana in mai, in cazul in care nu se iau masuri ”urgente”

11:00, 19.03.2024 - Peste 1,1 milioane de locuitori ai Fasiei Gaza se confrinta cu ”o situatie de foame catastrofica”, apropiata de foamete – ”cel mai mare numar inregistrat de vreodata” de catre ONU, care are la baza raportul Cadrului Integrat al Clasificarii Securitatii Alimentare (IPC), publicat luni. In ultimul raport…

Ambasadorul SUA la Budapesta avertizeaza cu privire la relația „stransa și in extindere” a Ungariei cu Rusia

21:16, 14.03.2024 - Aliatii NATO avertizeaza Ungaria cu privire la pericolul pe care il comporta relatia sa "stransa si in extindere" cu Rusia si, daca aceasta este alegerea politica a Budapestei, "va trebui sa decidem cum sa ne protejam cel mai bine interesele de securitate", a declarat ambasadorul SUA in Ungaria.

Poliția din Sfantu Gheorghe avertizeaza ca vanzarea „fara autorizație” de ghiocei reprezinta „infracțiune”

15:55, 07.03.2024 - Politia Locala Sfantu Gheorghe avertizeaza ca vanzarea fara autorizatie a ghioceilor, asemenea altor plante sau fructelor de padure, reprezinta infractiune si se sanctioneaza cu amenda contraventionala, informeaza Agerpres.

Anunț ANM! Val de praf saharian peste Romania! Meteorologii avertizeaza: "Pot aparea așa-numitele ploi sangerii, iar calitatea aerului se va inrautati"

11:46, 29.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca, dupa ciclonul mediteranean, un val de praf saharian va traversa Romania. Specialiștii avertizeaza: persoanele care sufera de anumite afecțiuni trebuie sa fie extrem de atente in aceasta perioada.

Infecția care poate duce la cancer de stomac. Specialiștii avertizeaza: "Unii pacienți nu au simptome"

19:50, 20.02.2024 - Specialiștii avertizeaza ca o infecție, netratata, prezinta un risc crescut de cancer. Afla din randurile de mai jos despre ce boala este vorba, dar și cum o poți trata ușor, prin dieta și tratament medicamentos, pentru a nu ajunge la complicații.

Copiii din Gaza sint in pericol de infometare

17:20, 20.02.2024 - Creșterea brusca a malnutriției in rindul copiilor din Gaza reprezinta o amenințare grava pentru sanatatea acestora; in Fișie ar putea incepe un val de decese in rindul copiilor din cauza foametei. Despre aceasta avertizeaza UNICEF. "In curand in Fișia Gaza ar putea incepe un val de decese in rindul…


Ce parere ai despre aceasta stire?