Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medic de 34 de ani, ucis de Covid-19. Tânărul își anunțase mama de Crăciun că a răcit: „Nu a răspuns la niciun tratament”

Publicat:

Durere fara margini in județul Olt, acolo unde un doctor și-a parasit mult prea devreme familia și pe cei dragi. , medic radiolog, s-a infectat cu Covid-19 de sarbatori, iar ulterior și-a anunțat mama ca nu se simte bine. In ciuda varstei fragede, virusul nemilos l-a rapit pe barbat mult prea devreme. Familia nu […] The post Medic de 34 de ani, ucis de Covid-19. Tanarul iși anunțase mama de Craciun ca a racit: „Nu a raspuns la niciun tratament” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alina Marymar, copleșita de durere, la mormantul nepotului ei, in noaptea de Inviere: „Nu realizez...”. Lucas a fost condus pe ultimul drum acum cateva zile / FOTO

14:10, 05.05.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu și a Alinei Marymar trece prin momente grele, dupa moartea lui Lucas. Nepotul brunetei, pe care l-a considerat mereu propriul copil, a fost inmormantat in urma cu cateva zile, iar ieri, in noaptea de Inviere, a fost, din nou, la locul de veci.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Batran de 89 ani, cautat de cateva zile. In ajutor a venit și un elicopter

17:30, 09.04.2024 - Un batran in varsta de 89 ani, din Olt, a plecat sambata, 6 aprilie 2024, de la domiciliu și nu a mai revenit. Familia a anunțat a doua ii poliția, iar de atunci zeci de polițiști, jandarmi și voluntari il cauta, in ultimele zile in ajutor venind și un elicopter.

Hemoragia subarahnoidiana: Simptome și tratament

08:30, 02.04.2024 - Hemoragia subarahnoidiana este o sangerare care se produce in spațiul dintre creier și membrana care il invelește. De obicei, se manifesta printr-o durere de cap puternica și brusc instalata, descrisa de unii pacienți ca mult mai grava decat orice alta durere de cap. Pot aparea și greața, varsaturi,…

Saptamana politica romaneasca: iluziile grandorii și iuțeala de mana

09:55, 23.03.2024 - Scamatorii noștri preferați au invațat trucuri noi. Noi pentru ei, noi le-am mai vazut. Se scot din joben candidați-surpriza. Se prestidigiteaza componențe de liste. Se palmeaza legi și, cu iuțeala de mana, apar ordonanțe de urgența. Iar noi ramanem proștii de serviciu. Cei care trebuie sa creada ca…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.


Ce parere ai despre aceasta stire?