Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medana, fostă concurentă de la "Insula Iubirii", în costum de baie la patru luni după ce a născut! "O mămică superbă!"

Publicat:

Medana, una dintre fostele concurente ale celui de-al doilea sezon de la "", a uimit pe toata lumea dupa ce a facut publice doua fotografii la scurt timp dupa ce a mers la piscina împreuna cu sotul ei, Roby. Desi, a nascut în urma cu aproape doua luni, vedeta si-a pus cel mai sexy costum, care a lasat la vedere cât de repede si-a revenit la formele dinainte de a ramâne însarcinata cu Erick.

Medana si sotul ei, , si-au facut de cap ieri fara fiul lor. Cei doi fosti participanti de la "Insula…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata soțul și cei patru copii ai Raisei de la Chefi la cuțite sezonul 13. Concurenta se mandrește cu o familie superba

21:15, 14.05.2024 - Raisa, pe numele real de Nicoleta Sima, se numara printre concurenții din echipa galbena care au ajuns in semifinala sezonului 13 Chefi la cuțite. Deși a vorbit des despre soțul și cei patru copii ai sai, puțini știu cum arata aceștia. Iata ce familie frumoasa are semifinalista lui chef Alexandru Sautner.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Ce se intampla intre Claudia Florescu de la Insula Iubirii și ispita Vlad Ghermanescu? Ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului / FOTO

16:35, 23.02.2024 - Claudia Florescu de la Insula Iubirii a ridicat semne de intrebare in randul urmaritorilor sai de pe rețelele sociale, in urma cu puțin timp, dupa ce a postat o fotografie alaturi de ispita Vlad Ghermanescu? Iata ce se intampla intre ce doi și ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului!


Ce parere ai despre aceasta stire?