Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

‘Medalionul care te ferește de Covid și detectează când ești prost’. Gluma uluitoare a lui Dani Oțil la Neatza

Publicat:

Dani Oțil continua seria de glume cu care i-a obișnuit pe fanii emisiunii. Celebrul prezentator de televiziune i-a amuzat teribil pe cei din platou, dar și pe cei din spatele micilor ecrane. Gluma uluitoare facuta de Dani Oțil la TV Una din emisiunile preferate de romani incepe chiar la prima ora a dimineții. Razvan și […] The post ‘Medalionul care te ferește de Covid și detecteaza cand ești prost’. Gluma uluitoare a lui Dani Oțil la Neatza appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Ar participa Georgiana Lobonț la emisiunea Power Couple alaturi de soț? Ce spune cantareața despre partenerul de viața:”E nebunie” / VIDEO

14:06, 14.03.2024 - Georgiana Lobonț ar fi pregatita pentru a participa la o competiție alaturi de soțul ei. Dani Oțil a intrebat-o pe artista daca este dispusa sa mearga la Power Couple, iar rezultatul a fost unul afirmativ, fiind sigura ca partenerul ei de viața va reuși sa se descurce impecabil.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.

Cum arata Gabriela Prisacariu nemachiata. Soția lui Dani Oțil a ales sa nu-și puna nici filtre de infrumusețare / FOTO

14:30, 02.02.2024 - Gabriela Prisacariu a ales sa se afișeze pe rețelele de socializare complet naturala. Soția lui Dani Oțil a renunțat pentru o zi la filtrele de infrumusețare și la machiaj. Iata cum arata partenera de viața a prezentatorului de la Neatza cu Razvan și Dani naturala!

Cum a inceput relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi. Și-a cunoscut iubitul cand inca era casatorita

16:55, 29.01.2024 - Oana Matache și Radu Siffredi formeaza un cuplu de aproximativ un an, iar relația lor a starnit multe controverse la inceput. Cuplul a povestit cum s-a cunoscut, dar și cum a inceput povestea lor de dragoste.„Power Couple Romania – La bine și la greu”, show-ul care redefinește relația de cuplu, incepe…


Ce parere ai despre aceasta stire?