Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Măsuri DRASTICE în Bulgaria împotriva turiștilor de pe litoral

Publicat:

Bulgaria ia masuri fața de turiștii care-i afecteaza litoralul. Vicepremierul bulgar, a alaturi de un echipaj al poliției, oficiali ai fiscului și medici, au mers in doua cluburi exclusiviste de la malul marii. Un DJ a fost arestat, iar echipamentele acesuia au fost confiscate, pe motiv ca localul incalca limitele acceptabile de zgomot, transmite...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa modelul Veneției, un oraș din Elveția va lua masuri impotriva supraturismului

07:50, 27.05.2024 - Un oraș dintr-o vale a regiunii muntoase foarte populare din Berna Superioara din Elveția, urmeaza modelul Veneției și pune taxe de intrare turiștilor care vor sa viziteze orașul, scrie digi24.ro .

Un nou fenomen ia amploare in Spania: manifestari ostile impotriva turiștilor care vor sa viziteze țara

06:30, 26.05.2024 - Mii de persoane au manifestat sambata la Palma de Mallorca impotriva supraturismului, sursa de venituri pentru arhipelagul spaniol Baleare, dar o bariera in calea accesului rezidentilor la locuinte, scrie AFP, citat de AGERPRES.

SUA amenința cu masuri impotriva Georgiei dupa legea privind „influența straina”: „Iese direct dintr-un manual al Moscovei”

08:11, 23.05.2024 - Statele Unite examineaza "masuri" de retorsiune dupa ce Georgia a votat o lege controversata privind "influenta straina", a afirmat miercuri seful diplomatiei americane, Antony Blinken, fara a dezvalui care sunt acestea, noteaza AFP, preluata de hotnews.ro .

Bloomberg: Consilierii lui Trump iau in considerare masuri impotriva țarilor care doresc sa abandoneze dolarul

03:51, 26.04.2024 - Agenția, citand surse, raporteaza ca printre opțiunile posibile se numara introducerea de masuri de control al exporturilor, amenzi, precum și taxe pe operațiunile valutare și tarife „preferențiale”.

21 Aprilie - Ziua Naționala impotriva Traficului Ilicit - Record de capturi de țigari de contrabanda in 2024 in sudul țarii

08:50, 21.04.2024 - In primele 3 luni ale anului 2024, autoritațile au capturat peste 14 milioane de țigarete, in valoare de peste 15 milioane de lei pe piața neagra. Circa 85% dintre capturi (12 milioane de țigarete de contrabanda) au fost inregistrate in zona de sud a țarii, ceea ce reflecta tendința de creștere a traficului…

Spaniolii incep sa protesteze impotriva supraturismului. Numarul turiștilor straini, aproape dublu fața de populația Spaniei

12:41, 16.04.2024 - Din insulele Baleare si pana in Canare, din Barcelona pana la Malaga, manifestatiile ostile supraturismului se inmultesc in Spania, a doua mare destinatie turistica mondiala, obligand autoritatile sa incerce sa concilieze bunastarea locuitorilor cu un sector economic crucial.

Ministrul belgian al Sanatații solicita UE sa ia mai multe masuri impotriva fumatului

18:55, 27.03.2024 - UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sanatos axat pe prevenire, a declarat Frank Vandenbroucke, ministrul belgian al Sanatații, scrie Euronews. “Aș dori sa le spun celor din industria tutunului:

Orașul Dubrovnik, considerat perla coastei croate, pregatește noi masuri impotriva turiștilor straini

15:25, 14.03.2024 - Autoritațile din orașul istoric croat Dubrovnik, una dintre cele mai populare destinații turistice ale țarii, vor sa ii atraga inapoi pe localnicii alungați de creșterea vertiginoasa a costului traiului din cauza turismului de masa, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?