Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Măsură fără precedent: Administraţia Trump va separa familiile care intră ilegal în SUA

Publicat:

Copiii care intra ilegal in SUA ar putea fi separati de rudele lor, a avertizat ministrul justitiei , reiterand politica "tolerantei zero" fata de imigratia clandestina afisata de administratia presedintelui , potrivit Reuters.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden a impus restricții extinse in materie de azil la granița dintre SUA și Mexic

08:01, 05.06.2024 - Președintele american Joe Biden a impus marți, 4 iunie, o interdicție extinsa de acordare a azilului pentru migranții prinși trecand ilegal frontiera dintre SUA și Mexic. Aceștia ar putea fi expulzați rapid sau intorși in Mexic, conform masurii, care a intrat in vigoare imediat dupa miezul nopții (7.01…

(VIDEO) Restricțiile ample ale lui Biden in materie de azil au intrat in vigoare la miezul nopții

07:20, 05.06.2024 - Restricțiile ample ale lui Biden in materie de azil au intrat in vigoare la miezul nopții, cand abordeaza o problema politica cheie.Administrația Biden invoca rapid o autoritate pentru a opri accesul la azil pentru migranții care trec ilegal granița dintre SUA și Mexic. Este o incercare semnificativa…

Planurile anti-poluare au efecte inverse: Cantitati mari de gaze refrigerante intra ilegal in Europa

08:21, 08.04.2024 - Cantitati mari de gaze refrigerante, care incalzesc clima, sunt introduse ilegal in Europa din China si Turcia, subminand pactul global pentru eliminarea lor treptata, se arata intr-un raport al Agentiei de Investigatii de Mediu (EIA), cu sediul la Londra, publicat luni, relateaza Reuters și news.ro.

Florida obliga prin lege platformele de socializare sa ștearga conturile copiilor cu varste de sub 14 ani

11:50, 26.03.2024 - Florida restrictioneaza accesul minorilor sub 16 ani la retelele de socializare. Masura impune platformelor de socializare sa inchida conturile copiilor sub 14 ani și pe cele ale persoanelor sub 16 care nu au consimțamantul parinților, scrie Reuters, potrivit observatornews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?