Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Masturbarea, o practică absolut normală!

Publicat:

Se spun multe lucruri despre masturbare, in special ca te surzeste, ca provoaca oboseala sau chiar ca ti-ar creste par in palma din cauza ei. Adevarul e ca masturbarea este o practica normala, nu este nociva si face parte din repertoriu sexual al barbatului.

Aproape toti barbatii se masturbeaza indiferent de varsta si daca au sau nu o relatie. Reprezentantii sexului puternic ar trebui sa se masturbeze pentru aceleasi motive ca si femeile, dar cu doua diferente.

Putini barbati au probleme in atingerea orgasmului, dar trebuie sa invete sa controleze orgasmul si ejacularea.……

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Notițe de calendar – 27 mai: Balonul lui Piccard

08:30, 27.05.2024 - 1930 : La New York se deschide Chrysler Building, o cladire de 319 metri, cea mai inalta structura din acea vreme. A stat pe locul 1 doar un an, pana s-a inaugurat Empire State Building, o construcție de 443 de metri. Complicat sa fii muncitor in construcții la asemenea inalțimi, te cam ia cu vertij.…

EXCLUSIV Cum ar putea interveni europenii eficient in Ucraina. Expert american de origine romana: „Romania e un exemplu bun”

22:06, 20.05.2024 - Europenii ar trebui sa ia in considerare o implicare mai serioasa, chiar directa, in razboiul din Ucraina. Este mesajul expertei americane cu origini romane Olga Chiriac, care explica, pentru „Adevarul”, in ce condiții ar putea aliații sa intervina pe front și cum ar putea sa acționeze.

Ciolacu, intrevedere cu reprezentanții DP WORLD: Dezvoltarea capacitații Portului Constanța este absolut necesara

12:30, 19.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, dupa intrevederea de la Abu Dhabi cu reprezentanții companiei DP World, ca dezvoltarea capacitații Portului Constanta este absolut necesara pentru intarirea rolului cheie de platforma logistica.

Pacanelele vor fi interzise in localitațile mici, dar Bucureștiul ramane „Las Vegasul Europei”: „Practica a devenit o normalitate”

22:55, 18.04.2024 - Este oficial! Pacanelele vor fi interzise in localitațile mici, inclusiv in stațiuni turistice populare. Psihologul Mihai Copaceanu, specializat in adicții, a explicat pentru „Adevarul“ cat de mult va ajuta noua lege.

Ciuca: PNL nu trebuie sa se laude cu absolut nimic, sa lasam faptele sa vorbeasca

21:00, 12.04.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a afirmat ca liberali nu trebuie sa se laude cu absolut nimic, chiar nu au voie sa se laude, ci trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant si sa lase faptele sa vorbeasca.

Cel mai instagramabil loc din București primavara, este de o frumusețe rara. Puțini il știu, deși e absolut minunat

13:31, 22.03.2024 - O zona traversata zilnic de sute, poate chiar mii de oameni, este, de fapt, una dintre cele mai spectaculoase din oraș, pentru cateva saptamani pe an. Cel mai instagramabil loc din București primavara este de o frumusețe rara. Cu toate astea, puțini s-ar gandi sa il includa intr-un top al celor mai…

Vizat de selecționerul Romaniei U20 la GSP Live, Ovidiu Burca raspunde: „Doar in Cișmigiu mai intalnim «specialiști» care dețin adevarul absolut”

14:26, 14.03.2024 - Costin Curelea, selecționerul Romaniei U20, a fost prezent, marți, in studioul GSP Live și a vorbit despre diferențele pe care le-a observat la Dinamo dupa schimbarea antrenorului # Azi, Ovidiu Burca a contactat Gazeta pentru un drept la replica „Acum, cu noul antrenor, jocul pare mai realist, mai bun.…

(video) Olga Manciu izbucnește in plans cand aude vocile copiilor: Un cadou absolut special de 8 martie

11:55, 09.03.2024 - Bloggerița Olga Manciu, stabilita de cațiva ani in Marea Britanie, a fost surprinsa in cel mai deosebit mod de ziua Internaționala a Femeilor. „Iubirea fara margini” intruchipata intr-o piesa care iți taie rasuflarea i-a fost dedicata de „barbații casei”. „Mulțumesc Doamne pentru tot ce mi-ai dat”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?