Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MASA DE CRĂCIUN: Bucate tradiționale vechi de peste 100 de ani. Cum se fac sarmalele, ciorba cu afumătură sau răciturile

Publicat:

MASA DE CRACIUN: Bucate tradiționale vechi de peste 100 de ani. Cum se fac sarmalele, ciorba cu afumatura sau raciturile Agitație mare in aceste zile pentru pregatirea mesei de Craciun. Gospodinele au pregatit deja ingredientele si bucatele care vor face deliciul familiei la tradiționala masa cu familia din prima zi de Craciun. Preparate romanești, vechi de sute de ani sau retete mai recente, toate sunt in centrul atentiei, in aceasta perioada. Pe langa cunoscutele sarmale, […] Citește MASA DE CRACIUN: Bucate tradiționale vechi de peste 100 de ani. Cum se fac sarmalele, ciorba cu afumatura sau…

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Masa de Paște 2024. Rețete simple, preparate tradiționale și variante pentru cele mai delicioase feluri de mancare, de sarbatori

08:30, 04.05.2024 - Masa de Paște 2024. Rețete simple, preparate tradiționale și variante pentru cele mai delicioase feluri de mancare, de sarbatori Masa de Paște 2024. In Sambata Mare, in majoritatea gospodariilor se gatește pentru masa de sarbatori. De la preparate tradiționale, la variante moderne de meniu, acestea…

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Sarbatori pascale in stil mare. Ce preț are meniul de Paște semnat de cheful Catalin Scarlatescu

11:06, 16.04.2024 - Cat costa meniul de Paște la restaurantul lui ScarlatescuMeniul de Paște al restaurantului lui Scarlatescu include o gama variata de preparate tradiționale, fiecare servit in porții generoase menite sa satisfaca pofta de mancare autentic romaneasca:Sarmalele, simbolul mesei de Paște in multe case din…

Ce pun gospodinele din Banat in sarmalele de post ca sa iasa cu adevarat gustoase. Ingredientul care le da un gust unic

19:20, 14.04.2024 - Cum faci cele mai bune sarmale de post. Gospodinele din Banat au dezvaluit secretul care te va ajuta sa iasa cu adevarat gustoase și sa nu simți ca nu conțin deloc carne. Este important sa adaugi un ingredient special, care va face minuni cu preparatul tau. Cum faci cele mai bune sarmale de post In…

FOTO: Veselie și bucate tradiționale la Mihai Viteazu, unde gospodinele au sarbatorit Lasatul Secului

18:05, 16.03.2024 - FOTO: Veselie și bucate tradiționale la Mihai Viteazu, unde gospodinele au sarbatorit Lasatul Secului Nimeni nu se bucura mai tare de tradiții așa cum o face omul crescut la tara, care a trait dintotdeauna in universul rural, unde timpul parca sta in loc și bucuria este mai curata și sufletul vibreaza…

Hello Chef sezon 7, 9 martie 2024. Roxana Blenche și Chef Samuel au gatit preparate tradiționale. Ce i-a provocat Elena Gheorghe

21:55, 09.03.2024 - In a doua ediție Hello Chef sezonul 7 din 9 martie 2024, Elena Gheorghe a venit cu o provocare mare pentru cei doi bucatari. Roxana Blenche a gatit placinta de praz tradițional armeneasca și chef Samuel a avut de preparat gulaș ardelenesc in paine.

Prodanca. Punct și de la capat. Cum a reacționat Anamaria Prodan, cand a gasit o poza fostul soț, intr-o cutie cu rame vechi: ”Sa scoatem...” / VIDEO

21:45, 02.03.2024 - De-a lungul anilor petrecuți acolo, Anamaria Prodan a adunat o mulțime de amintiri. In timp ce cauta decorațiunile pentru bradul de Craciun, vedeta a gasit o poza cu fostul soț, ascunsa intr-o cutie cu rame vechi. Iata cum a reacționat și ce a facut cu ea!

Secretul croaților pentru cele mai bune sarmale. Ingredientele surpriza pe care le folosesc in preparat

14:10, 29.02.2024 - Gospodinele din Croația pregatesc sarmale intr-un mod cu totul deosebit. Sigur nu știai trucul pus in aplicare de acestea pentru a da savoare preparatului. Lamaia, scorțișoara și alunele sunt ingrediente ce trebuie neaparat folosite, daca vrei sa te bucuri de sarmale cu totul speciale. Sarmalele nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?