Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturii incendiare în cazul „Sexgate la Monnet“. Iubita lui Radu Mazăre, elevă a prestigosului liceu: «Oana s-a dus în cameră peste prof»

Publicat:

, eleva a liceului bucurestean „Jean Monnet“ povesteste reporterilor „Click!“ totul despre excursia elevilor la Predeal.In varsta de 18 ani, iubita primarului , sare in apararea profesorului de sport , acuzat de viol de o minora.

Madalina, eleva la acelasi liceu cu presupusa victima, a fost martora, in vacanta de la Predeal, la toate jocurile de seductie dintre ei.

In timp ce Oana R., eleva la , il acuza pe sarmantul profesor de sport (27 de ani) de viol, Madalina,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parinții atacatorului din Sydney, marturii dupa tragedie: „Iși dorea o iubita, de asta a ucis femei. Iubim un monstru”

17:10, 15.04.2024 - Parinții atacatorului din Sydney spun ca le pare „extrem de rau” pentru ce a facut fiul lor. Aceștia explica ca el suferea de schizofrenie și ca „pierduse contactul cu realitatea”, transmite Sky News.

De ce trebuie sa punem un pahar de sare in fiecare camera din casa? Efectele nebanuite ale unui obicei atat de simplu

07:20, 07.04.2024 - Probabil ca nu este deloc o exagerara sa spunem ca modul in care privim gatitul ar fi de nerecunoscut, daca nu ar exista sarea. Insa, daca ne numaram printre cei care cred in diferitele superstiții din jurul acestui ingredient crucial din bucatarie, atunci cu siguranța ca deja știm ca el ar avea nenumarate…

Irinel Columbeanu, despre fosta iubita: „Aș vrea sa o invit in alte locuri pe Oana, nu unde stau eu acum”

22:00, 26.03.2024 - Printre femeile care au trecut prin viața lui Irinel Columbeanu se numara și Oana Cojocaru, o bruneta mai tanara decat el cu 40 de ani, alaturi de care fostul milionar de la Izvorani s-a afișat de multe ori la evenimente mondene și la shopping, potrivit Click!.

Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Cat de bine arata Cristina Ștefania in ținute sport / PAPARAZZI

22:46, 13.03.2024 - Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” vedetei și au surprins-o in ipostaze de senzație. Artista a fost vazuta in Capitala. Iata cat de bine arata celebra cantareața in ținute sport!


Ce parere ai despre aceasta stire?