Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturia bărbatului care şi-a salvat tatăl atacat de urs. "L-am auzit urlând. Era muşcat de faţă”

Publicat:

Un barbat 65 de ani, din satul Pintec, comuna Tulghes, judetul Harghita, se afla internat, in stare stabila, dupa ce a fost atacat de un urs, informeaza Libertatea.. Barbatul a fost salvat de fiul sau, care a luat pusca si a tras de doua ori pentru a speria animalul. "S-a intamplat la 50 de metri de gardul curtii”, a povestit , fiul victimei, publicatia locala .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Au fugit dupa el si...”. Una dintre fiicele barbatului ucis in Crangași, declarații ingrozitoare! Prin ce chinuri a trecut, cand a fost atacat

20:40, 15.05.2024 - Barbatul ucis in București a trecut prin momente ingrozitoare și chinuri mari in momentul in care a fost atacat. Una dintre fiicele sale a facut dezvaluiri cutremuratoare despre ce ar fi trait el in ultimele momente din viața lui.

Marturia barbatului care i-a luat viața unei romance, in magazinul unde tanara lucra, in Olanda: „Am jurat ca voi ucide un olandez alb”

14:55, 05.04.2024 - Barbatul in varsta de 57 de ani care a injunghiat o romanca in varsta de 36 de ani, angajata a unui magazin Albert Heijn, anul trecut, a vizat un agent de securitate. Cand a vazut ca acesta nu e in supermarket, a decis sa omoare un olandez „alb”, la intamplare. Victima a fost Antoneta Gjokja, scrie…

Marturia tulburatoare a soției barbatului ucis de mașina condusa de un cunoscut bancher. „Nu i-a pasat, nici nu s-a uitat”

15:15, 20.03.2024 - Radu Grațian Ghețea, un cunoscut bancher din Romania, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal in județul Constanța, intrand pe contrasens. Soția victimei spune ca, „oricat de dreapta și corecta ar fi legea”, pentru ea „nu poate face dreptate”

Marturia salvatorului lui Radu Ayan, copilul in varsta de 2 ani disparut in Botosani. Micuțul era cautat de ore bune, de sute de oameni: "L-am auzit..."

18:20, 18.03.2024 - Barbatul care l-a gasit pe Radu Ayan, copilul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a facut primele declarații. Micuțul, care era cautat de ore bune de sute de oameni, a fost gasit de trei polițiști la aproximativ trei kilometri de locul de unde plecase.

Un colonel rus mușcat de un caine turbat a salvat de la naționalizare un minunat Palat din București. Aici a stat fratele lui Take Ionescu

18:15, 05.03.2024 - Impunatorul imobil se afla pe Frumoasa, la numarul 37, și a fost construit in anul 1912, dupa planurile arhitectului Victor G. Stephanescu, pentru omul politic și diplomatul Victor Ionescu, ambasador al Romaniei in Portugalia. Victor Ionescu a fost fratele lui Take Ionescu, avocat, jurnalist și politician.

Femeie batuta crunt de șot, in plina strada, la Iași! Trecatorii au salvat-o din mainile barbatului violent

16:16, 03.03.2024 - Potrivit martorilor, individul i-a distrus femeii telefonul, apoi a inceput sa o loveasca pana cand aceasta a cazut la pamant. Cațiva oameni aflați in zona i-au sarit acesteia in ajutor. Polițiștii au fost chemați de urgența la fața locului, iar victima le-a marturisit ca barbatul a amenințat-o in urma…

Acces Direct. Martorul cheie ce poate schimba intreaga ancheta cu privire la moartea Ginei, femeia de afaceri din Targu Mureș. Marturia barbatului: ”Mi-a zis ce i-a facut” / VIDEO

21:10, 22.02.2024 - Un martor cheie a aparut in ancheta cu privire la moartea Ginei, femeia de afaceri din Targu Mureș. Barbatul a vorbit cu Aurel, iubitul acesteia, și a aflat mai multe detalii, intr-un moment tensionat.

Clipe de panica in Harghita! Un barbat a fost atacat de un urs, in timpul unei drumeții. In ce stare se afla

12:16, 19.02.2024 - Momente de panica in Harghita! Un barbat, in varsta de 38 de ani, a fost atacat de un urs, in timp ce se afla in drumeție. In ce stare stare se afla romanul, dupa ce a ajuns de urgența pe mainile medicilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?