Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Martorul lui Viorel Stegaru spune tot! A văzut sau nu presupusul sărut dintre Vulpița și Rafaelo? / VIDEO

Publicat:

Prietenie, pe muchie de cutit! a facut acuzatii extrem de grave la adresa colegului sau de scena, Rafaelo. Cel care, pana ieri, ii era bun prieten, dupa cum chiar Viorel a zis, in repetate randuri. Ei bine, aseara, desi ar fi trebuit sa fie o seara frumoasa si plina de veselie, Viorel a luat foc si a declansat o ditamai cearta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maya Castellano, imagini surprinzatoare alaturi de presupusul sau iubitul. Cat de mare s-a facut frumoasa fiica a Antoniei

15:50, 08.05.2024 - Maya Castellano, fiica Antoniei și a lui Vicenzo Castellano, a impartașit in mediul online imagini alaturi de un baiat care pare sa fie iubitul sau! Iata ce domnișoara in toata regula a devenit Maya și cat de frumoasa este!

Cazul Madalin Paul. Presupusul amant al Narcisei Modringa rupa tacerea. Ce spune despre relația lor și tanarul decedat

16:20, 18.04.2024 - Presupusul amant al Narcisei Modringa a oferit primele declarații, sperand ca va face lumina in acest caz. S-a spus ca Madalin Paul l-a urmarit pe baiat, care ar fi fost in mașina cu Narcisa, și, in cursa nebuna, a pierdut controlul volanului și a lovit un copac.

Vulpița a confirmat divorțul de Viorel Stegaru! Ce face Veronica, dupa ce s-a intors in Romania: ”Nu mai...” / FOTO

10:45, 14.04.2024 - Vulpița a confirmat ca a divorțat oficial de Viorel Stegaru! Se pare ca nu mai exista nicio șansa de impacare intre cei doi, deși ea s-a intors in Romania. In timp ce ea locuiește la parinții ei, Viorel Stegaru și familia lui au grija de copiii pe care ii au impreuna.

Vulpița, o noua imagine cu iubitul? Tanara a uitat complet de Viorel Stegaru / FOTO

10:40, 11.04.2024 - Vulpița și-a gasit din nou fericirea? La cateva luni dupa ce a anunțat desparțirea de fostul iubit, tanara s-a afișat alaturi de un barbat misterios pe rețelele de socializare. Imaginea care arata ca a uitat complet de Viorel Stegaru.

Olaf Scholz, la reuniunea liderilor PES: Germania si Romania sunt legate de o prietenie stransa

19:00, 06.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a declarat, sambata, in cadrul reuniunii liderilor Partidului Socialistilor Europeni (PES), organizat la Palatul Parlamentului, ca „realizarile PSD sunt martorul unor politici social-democrate puternice in Romania astazi”.

Ce s-a aflat despre martorul misterios din cazul tinerei insarcinate, ucise de patron, in București. A facut un apel video langa trupul neinsuflețit al Ioanei Beatrice

20:45, 27.03.2024 - Au trecut patru luni de cand Ioana Beatrice, tanara in varsta de 24 de ani, a fost ucisa de patronul magazinului la care lucra. Barbatul și-a recunoscut fapta, iar acum se crede ca nu ar fi fost singur in ziua respectiva. O persoana ar fi asistat la scenele șocante.

Ce marturisiri neașteptate a facut Mirela Vaida despre Viorel și Vulpița, dupa ce n-au mai aparut la TV. Parerea sincera a vedetei

12:00, 02.03.2024 - Mirela Vaida a scos la iveala detalii neașteptate despre Viorel Stegaru și fosta lui soție, Vulpița, la mai bine de doi ani de cand cei doi n-au mai aparut pe micile ecrane ale publicului in emisiunea Acces Direct.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, s-a desparțit de Sergiu pentru ca ar fi pastrat legatura cu Horia, presupusul iubit din afara competiției? Mesajul cu subințeles al fostului concurent / FOTO

13:50, 11.02.2024 - Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, s-au numarat printre cuplurile care au fost intens susținute de fani, chiar și atunci cand au aparut controverse. Una dintre situațiile mai dificile prin care au trecut cei doi a fost atunci cand s-a aflat de Horia, barbatul despre care s-a spus ca ar fi iubitul…


Ce parere ai despre aceasta stire?