Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marșul Bucharest Pride, avizat de Primăria Capitalei pentru 14 august

Publicat:

Unda verde pentru marsul comunitații LGBT, respins initial de . Va fi pe 14 august, pe traseul - Universitate, asa cum au cerut organizatorii. Asa ca sambata, bucurestenii nu se vor mai putea plimba pe aici.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daniel Baluta s-a autopropus șef de campanie al Gabrielei Firea pentru Primaria Capitalei. Marcel Ciolacu: „Am aflat astazi”

16:15, 24.04.2024 - Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat miercuri, la evenimentul de lansare a candidaturii sale pentru un nou mandat, ca va fi seful campaniei electorale a Gabrielei Firea pentru Primaria Capitalei, informeaza Agerpres. 

Ciolacu ii cere lui Piedone sa renunțe la candidatura pentru Primaria Capitalei. Condiția edilului de la Sectorul 5

19:00, 23.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a lansat un apel la edilul din Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, „sa renunțe la orgolii”, afirmand ca fostul primar general Gabriela Firea este cea mai buna varianta pentru Primaria Capitalei.

Cristian Popescu Piedone a izbucnit: Firea e mai barbat ca toți barbații politici! Burduja e cu mapa

14:11, 23.04.2024 - Cristian Popescu Piedone spune ca actuala coaliție a demonstrat ca il susține pe Nicușor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Chiar și așa, Piedone e convins ca mare parte din voturi ii vor fi date lui și spune ca Gabriela Firea și Sebastian Burduja sunt candidați care nu il vor putea bate!

Ciolacu: De astazi, dansul in doi s-a terminat! De astazi, bucureștenii chiar au ce alege

11:55, 23.04.2024 - De astazi, dansul in doi s-a terminat! De astazi, bucureștenii chiar au ce alege, susține președintele PSD Marcel Ciolacu, dupa ce coaliția a decis sa mearga cu candidați separați la alegerile pentru Primaria Capitalei.

Piedone nu renunța - Mesaj razboinic dupa retragerea lui Cirstoiu: Blat pentru susținerea lui Nicușor Dan

08:36, 23.04.2024 - „Astazi, de ziua Sfantului Gheorghe, anunț toți oamenii buni ca mergem impreuna inainte și doar inainte!” - Este primul mesaj al lui Cristian Popescu Piedone, dupa retragerea medicului Catalin Cirstoiu din poziția de candidat PSD-PNL la Primaria Capitalei. Decizia ca PSD și PNL sa aiba candidați separați…

PSD plus PNL egal USR copii și juniori

13:00, 14.04.2024 - 1. Niciun candidat pentru Primaria Capitalei sau pentru primariile de sector nu ar merita votat, pentru ca niciunul nu a spus ca va desființa pista de biciclete de pe Calea Victoriei, acea cicatrice care a desfigurat obrazul celei mai blazonate strazi a Romaniei. Dupa stalinism și ceaușism, asistam…

Cristian Popescu Piedone a plecat in inspecție pe Calea Victoriei

16:46, 08.04.2024 - Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 și candidat pentru Primaria Capitalei, a plecat ”in inspecție” pe Calea Victoriei și a impartașit un video cu urmaritorii sai de pe Facebook.


Ce parere ai despre aceasta stire?