Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marius Moga a devenit tătic. Soţia lui, Bianca Lăpuşte, a născut luni o fetiţă

Publicat:

Bucurie mare pentru . Sotia lui, Bianca, a nascut astazi primul lor copil, o fetita. , sotia lui , a nascut in aceasta seara. "" este in culmea fericirii si este alaturi de sotia lui. Relatia dintre si a mers pe repede-nainte. Cei doi s-au cununat civil anul acesta, pe 6 iulie, la aproape un an de cand s-au cunoscut. si-a facut publica relatia cu tanara in cadrul unei (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu fetița lui Marius Moga și a Biancai Lapuște. Ce dezvaluire i-a facut Maria Elisabeta tatalui ei. „Am zis, ok, foarte tare”

11:01, 24.05.2024 - Marius Moga și Bianca Lapuște traiesc de mai mult timp o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi au impreuna o fetita, pe Maria Elisabeta, in varsta de 9 ani. Artistul a tinut-o departe de ochii curioșilor, iar in mediul online a postat doar imagini in care nu i se vede chipul.In cadrul unui interviu…

Star Matinal. Cum se descurca Marius Moga in rolul de tatic. Cum il surprinde fetița sa: "E foarte creativa..." / VIDEO

09:50, 24.05.2024 - Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca Marius Moga traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de soția lui, Bianca Lapuște și au impreuna o fetița, pe Maria Elisabeta. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Star Matinal, Marius Moga a spus cum se descurca in rolul de tatic.

A nascut soția lui George Simion

17:05, 26.04.2024 - Președintele Alianței pentru Unirea Romanilor (AUR), George Simion, a primit un veste buna mult așteptata. Liderul AUR este tata. George Simion a anunțat pe Facebook ca este tata de baiat, mulțumindu-i soției sale. “Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat!”, a scris Simion pe rețeaua de socializare.…

George Simion a devenit tatic. Soția liderului AUR a nascut un baiețel

08:35, 25.04.2024 - Soția lui George Simion a nascut primul copil al familiei, un baiețel. Anunțul a fost facut de președintele AUR pe pagina sa oficiala de facebook. Citește și: Ana-Maria Branza va purta, din partea Romaniei, flacara olimpica, la sosirea acesteia in Franta Simion a publicat o fotografie cu soția sa, Ilinca,…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?