Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marii „câştigătorii” ai premiilor Zmeura de aur. Producţia „Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2”a fost cea mai „premiată”

Publicat:

Editia cu numarul 33 a premiilorZmeura de aur” a „premiat”cele mai proaste productii ale anului 2012. Premiile au fost decernate anul acesta cu o zi inainte de cel mai important eveniment din lumea filmului: .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concursul de șah rapid „Cupa Ipotești”, ediția I, și-a desemnat caștigatorii

11:05, 26.04.2024 - Sala de Sport din comuna Ipotești a gazduit recent primul concurs de șah rapid intitulat „Cupa Ipotești". Evenimentul a fost organizat de catre Școala Gimnaziala Ipotești, in colaborare cu Clubul Sportiv Șah Suceava și Clubul Hong-Ha Radauți, cu sprijinul Primariei Comunei Ipotești. 100 ...

Ediția de primavara a Targului Imobiliar Timișoara TIT din acest an a ajuns la final. Caștigatorii tombolei

19:20, 17.03.2024 - S-a incheiat și cea de-a opta ediție a Targului Imobiliar Timișoara TIT. Mai exact, ediția de primavara din 2024. Cei care au trecut pragul targului au avut ocazia, timp de doua zile, sa cunoasca ofertele unora dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Timișoara și imprejurimi, dar nu numai.…

Cele mai proaste filme ale anului. Cine a luat Zmeura de Aur 2024!

11:00, 12.03.2024 - Cele mai proaste filme ale anului. Cine a luat Zmeura de Aur 2024! Premiile Oscar reprezinta mandria suprema pentru oamenii din industria cinematografica. La polul opus stau trofeele Zmeura de Aur. Aceste premii sunt acordate, in fiecare an, cu o zi inaintea Oscarurilor. Caștigatorii? Cele mai proaste…

Premiile Oscar 2024. „Oppenheimer”, desemnat cel mai bun film. Lista completa a castigatorilor – VIDEO

08:55, 11.03.2024 - Gala premiilor Oscar, ajunsa la cea de-a 96-a ediție, și-a desemnat caștigatorii. „Oppenheimer” a fost „vedeta” celebrului eveniment din acest an, desfașurat la Los Angeles. Vedetele de la Hollywood s-au reunit duminica seara, la Los Angeles, la gala anuala a premiilor Oscar, ajunsa la cea de-a 96-a…

Premiile Oscar. „Oppenheimer” obține șapte premii, inclusiv pentru cel mai bun film. Lista caștigatorilor celei de-a 96-a gale a premiilor Oscar.

08:26, 11.03.2024 - „Oppenheimer”, drama despre fabricarea primei bombe atomice, in regia lui Christopher Nolan, a caștigat 7 premii Oscar, printre care si cel pentru cel mai bun film, in cadrul celei de-a 96-a ediții a premiilor Oscar, desfasurata duminica seara la Hollywood.

Inainte de Oscaruri, am aflat care a fost cel mai prost film de anul trecut / Cine sunt „caștigatorii” premiilor „Zmeura de Aur”

14:11, 09.03.2024 - Un film de groaza bazat pe indragitul personaj pentru copii „Winnie the Pooh" a luat sambata „Zmeura de aur”, un premiu acordat tradițional inainte de Oscaruri pentru cele mai proaste performanțe de la Hollywood, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?