Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marian Munteanu a colaborat cu Securitatea. CNSAS are documentul care spulberă apărarea liderului politic

Publicat:

Saptamana aceasta, la CNSAS a sosit un document important care arunca in aer intreaga aparare a lui . Acesta a susținut in repetate randuri, in mod public, ca nu a semnat nici un angajament cu Securitatea, ca nu a scris nimic despre studenți romani sau straini. Documentul sosit la CNSAS dovedește insa contrariul, scrie evz.ro.

Potrivit unei analize grafologice, care va fi transmisa integral CNSAS in cursul saptamanii iitoare, rezultatul este fara echivoc. este indicat in aceasta analiza grafologica, ca fiind, fara nici un dubiu, autorul documentelor aflate…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Isarescu: Sanatatea, educația, apararea, securitatea interna sunt subfinanțate / Ce sa tai cand ai venituri bugetare de 26-27% din PIB?

13:25, 15.05.2024 - Corecția fiscala nu va fi ușoara și nu se poate face numai pe partea de cheltuieli, susține Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR. „In momentul in care ai venituri sub 27% din PIB și spui ca ponderea salariilor bugetarilor sunt cele mai mari din Europa, nu ai in vedere un lucru esențial. Sunt cele mai mari…

ANALIZA | Rezista "mariajul" dintre PNL și PSD dupa europarlamentare? Analist politic clujean: „Exista un proverb care spune «Tacerea e de aur»”

17:50, 03.04.2024 - Cel mai recent sondaj dat publicitații plaseaza alianța PNL-PSD pe primul loc in preferințele electoratului, cu 53%. Daca procentul se menține și dupa alegerile europene, nu este exclus ca parteneriatul stanga-dreapta sa continue la parlamentare și, de ce nu, chiar la prezidențiale.

CNSAS, de 1 aprilie: Ceaușescu a fost turnator la Securitate

13:50, 01.04.2024 - Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securitații (CNSAS) a starnit destule controverse in spațiul public cu o postare de 1 aprilie. O postare Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securitații (CNSAS) in ziua de 1 aprilie a starnit controverse aprinse pe internet. Sunt prezentate…

Ce inseamna pentru Romania decizia Parlamentului UE privind tezaurul aflat la ruși ANALIZA

20:55, 14.03.2024 - Plenul Parlamentului European a adoptat, joi, o rezoluție privind restituirea tezaurului național romanesc insușit ilegal de Rusia, care a fost inițiata de europarlamentarul Eugen Tomac. Documentul arata o recunoaștere a situației venite din partea PE, dar care nu va avea efecte prea mari.

(video) Sentința pe cauza in care e invinuit Vlad Filat va fi pronunțata in aprilie: „Este un dosar evident politic, dar ma aștept la o decizie legala”

08:50, 06.03.2024 - Dosarul in care fostul premier, Vlad Filat, este invinuit de spalare de bani, deschis inca in 2015, a intrat in faza finala. Sentința urmeaza sa fie pronunțata de catre magistrați pe data de 29 aprilie 2024. „Acest dosar a fost aruncat in instanța de judecata in 2019, inca in perioada „statului capturat”.…

Fostul senator Dian Popescu a colaborat cu Securitatea. Decizia, data de Curtea de Apel București

14:50, 23.02.2024 - Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ca Dumitru Dian Popescu, fost senator PNL de Gorj, a colaborat cu Securitatea comunista, el fiind acuzat de CNSAS ca a dat informații privind un student strain aflat la studii in Romania.

Fost senator PNL, declarat colaborator al Securitații comuniste. CNSAS: A „turnat” un student strain care se plangea de Romania

14:10, 23.02.2024 - Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ca fostul senator PNL de Gorj Dumitru Dian Popescu a colaborat cu Securitatea comunista. Fostul demnitar este acuzat de CNSAS ca l-a „turnat” pe un student strain aflat la studii in Romania. Decizia nu este definitiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?