Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Lungu, sub supravegherea medicilor. Vedeta a trecut prin clipe cumplite: "Părinții mei nu au vrut să mă interneze"

Publicat:

a fost invitata, recent, in emisiunea , acolo unde a facut numeroase dezvaluiri, in exclusivitate, despre momentele cumplite de carte a avut parte inca de la inceputul acestui an. Vedeta a povestit cum a ajuns pe mana medicilor din cauza problemelor respiratorii pe care le-a suferit imediat dupa ce mama sa a fost vindecata de COVID.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Fiica cea mica a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi. Cu ce probleme se confrunta Sarah Dumitrescu

23:31, 15.05.2024 - Anamaria Prodan se pregatește de gala de la Craiova, unde va fi prezent și Ronald Gavril. Copiii impresarei urmeaza sa vina și ei maine, mai puțin fiica ei cea mica. Vedeta spune ca Sarah Dumitrescu se va opera, din nou, la genunchi.

Xtra Night Show. Ce spune Dana Savuica despre participarea la Asia Express. Cu cine și-ar dori vedeta sa participe: „Nu am voie sa...”

01:26, 15.05.2024 - Dana Savuica ar fi incantata sa participe la Asia Express, dar condiția fizica nu ii permite. Cu toate ca aventura ii surade, mai ales ca are o vasta experiența in țarile din Asia datorita calatoriilor sale, nu va putea participa. Vedeta a suferit o operație pe coloana, iar medicii i-au interzis sa…

Xtra Night Show. Oana Zavoranu, sarbatori de Paște in Maramureș. Cum a petrecut vedeta: "Am ajuns acolo..." / VIDEO

10:35, 09.05.2024 - Anul acesta, Oana Zavoranu a ales sa sarbatoreasca Paștele in Maramureș. In cadrul unei intervenții telefonice in emisiunea Xtra Night Show, vedeta a vorbit despre zilele petrecute departe de casa și despre cum i s-a parut experiența traita.

Știrile Antena Stars. Cum se menține in forma Natalia Mateuț. Vedeta are o silueta de invidiat: „Dieta perfecta...” / VIDEO

15:50, 10.04.2024 - In exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, Natalia Mateuț a vorbit despre cum se menține in forma. Vedeta are o silueta de invidia. Iata ce marturisiri a facut co-prezentatoarea de la Xtra Night Show!

Xtra Night Show. Oana Lis iși vinde lucrurile din casa. Vedeta are nevoie de bani pentru tratamentul lui Viorel Lis: ”Nu sunt atașata” / VIDEO

23:55, 02.04.2024 - Oana Lis iși vinde lucrurile din casa pentru a avea mai mulți bani. Tratamentele costisitoare ale lui Viorel Lis ii fac sa se descurce tot mai greu, motiv pentru care vedeta incearca diferite metode pentru a se descurca.

Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parintii i-au organizat o petrecere in padure. „Incercam cumva sa facem ceva diferit”

13:45, 14.03.2024 - Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parinții lui au decis sa ii organizeze o altfel de petrecere. Vlad a petrecut alaturi de prieteni in padure. Vedeta a explicat ca vrea ca in fiecare an, fiul ei sa aiba parte de ceva inedit.„Am sarbatorit ziua copilului nostru. Vlad a implinit 10 ani și, desigur,…

Xtra Night Show. Ce spune Vica Blochina despre situația sa amoroasa. Cu cine se iubește vedeta: ”Unele lucruri se țin secret”

08:35, 08.03.2024 - Vica Blochina a fost o perioada indelungata singura, iar fanii s-au intrebat cand va putea fi vazuta la brațul unui domn. Vedeta a oferit cateva detali importante cu privire la viața ei sentimentala. In prezent, traiește o frumoasa poveste de dragoste pe care o ține departe de ochii curișilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?