Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marele exod. Un român a părăsit ţara la fiecare minut în ultimele 24 de ore

Publicat:

Marele exod al romanilor stabiliti in strainatate a inceput pe data de 2 ianuarie. In punctele de trecere a frontierei s-au format cozi care se intind pe kilometri buni. Cifrele furnizate de catre Politia de Frontiera arata ca in ultimele 24 de ore un roman pe minut au parasit tara. Situatia la frontiera, in ultimele […] The post Marele exod. Un roman a parasit tara la fiecare minut in ultimele 24 de ore appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

POLIȚIA DE FRONTIERA Certificat ITP falsificat, descoperit la ieșirea din țara

11:36, 05.04.2024 - Polițiștii de frontiera satmareni cerceteaza un cetațean roman care a prezentat la controlul de frontiera un certificat ITP care a fost falsificat. The post POLIȚIA DE FRONTIERA Certificat ITP falsificat, descoperit la ieșirea din țara first appeared on Informatia Zilei .

POLIȚIA DE FRONTIERA A condus cu permisul fals, dar a fost oprit la frontiera

13:00, 21.03.2024 - Polițiștii de frontiera satmareni cerceteaza un cetațean roman care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals, avand insemnele autoritaților din Polonia. The post POLIȚIA DE FRONTIERA A condus cu permisul fals, dar a fost oprit la frontiera first appeared on Informatia Zilei…

Un fost mercenar Wagner, reținut pe Aeroportul Internațional Chișinau. Fostul luptator sa ajunga in Transnistria

13:25, 12.03.2024 - Fostul mercenar Wagner, un cetațean rus in varsta de 36 de ani, a ajuns cu o cursa aeriana in Republica Moldova, scopul final fiind ajungerea in regiunea separatista Transnistria pentru a vizita un ,,amic”, anunța Poliția de Frontiera a Republicii Moldova.

Vama Leușeni, cel mai tranzitat punct de trecere: Situatia la frontiera, in ultimele 24 de ore

11:01, 11.03.2024 - Poliția de Frontiera informeaza ca in punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 58 266 traversari, un numar mai mare fiind consemnat pe sensul de intrare in Republica Moldova – 30 381 traversari persoane.

PTF Leușeni, cel mai tranzitat punct de trecere: Situatia la frontiera de stat, in ultimele 24 de ore

07:45, 29.02.2024 - Poliția de Frontiera informeaza ca in punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 38 311 traversari, un numar mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 19 823 traversari persoane.

Aproape 23 de mii de persoane au ieșit din Republica Moldova, in ultimele 24 de ore: Situația la frontiera

13:35, 25.02.2024 - Poliția de Frontiera informeaza ca in punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 44 953 traversari, un numar mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 22 661 traversari persoane.

Scandal monstru pe Aeroportul Cluj! O familie cu un copil a fost debarcata de poliție, din cauza unui bagaj. Oare cine are dreptate? - VIDEO

06:40, 22.02.2024 - Un scandal monstru s-a produs miercuri seara pe Aeroportul Cluj, unde o familie care voia sa ajunga la Birmingham a fost debarcata de Poliția de Frontiera, la cererea celor de la Menzies Aviation. Totul a pornit de la un bagaj prea mare pentru care angajatele firmei de handeling au cerut o plata suplimentara.…

Autoutilitara furata din Polonia, confiscata de polițiștii de frontiera de la Cenad

11:10, 07.02.2024 - Politistii de frontiera de la Cenad au prins un cetațean roman care a incercat sa intre in tara cu o autoutilitara marca Renault Master, cautata de autoritatile din Polonia. Autovehicul a fost confiscat.


Ce parere ai despre aceasta stire?