Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Lojă Masonică acordă vineri Premiile Nobel româneşti, în colaborare cu Academia Română

Publicat:

Cea de-a treia editie a Galei Premiilor Marii Loji Masonice din Romania, unde se vor acorda premii de excelenta in valoare de 70.000 de euro pentru oamenii de stiinta, diplomatii si artistii romani, va beneficia de prezenta a 200 de muzicieni din Filarmonica "George Enescu" care vor interpreta bucati din Mozart, Vivaldi sau Șostacovici sub bagheta maestrului Ilarion Ionescu Galati.

"Va fi o ceremonie unde vom imbina sobrietatea Premiilor Nobel cu grandoarea Premiilor Oscar", a declarat Marele Orator al Marii Loje Nationale din Romania (MLNR), .

Gala Premiilor Marii…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Craiova: Expoziția virtuala „Ileana și Romulus Vulpescu”

15:45, 20.05.2024 - Colecția „Ileana și Romulus Vulpescu” va putea fi admirata la Muzeul Carții și Exilului Romanesc din Craiova. Colecția cuprinde opera semnata de cei doi autori, beletristica și traduceri. Fondul de carte se intregește cu volume bibliofile, carți rare scrise in limba franceza, din domeniul filologiei,…

Personalitați din Pitești, in pelerinaj la icoana Gerontissa (stareța)

17:05, 16.05.2024 - Parohul Paraclisului Centrului Universitar Pitești al Universitații Naționale de Știința și Tehnologie „Politehnica” București, parintele capelan Rafael Vintila, a organizat un pelerinaj, cu credincioși argeșeni, (personalitați in domeniile lor de activitate), in județul Valcea, pentru rugaciune și…

Rolul Targu Mureșului in formarea revoluționaului Avram Iancu. “La Targu Mureș s-a dat scanteia revoluției”

03:05, 13.05.2024 - In cadrul conferinței internaționale „Avram Iancu-200 de ani de la naștere. Omul, contemporanii, epoca", organizata in municipiul Deva, in intervalul 9-10 mai, la inițiativa Consiliul Județean Hunedoara, in parteneriat cu Academia Romana, Biblioteca Județeana "Ovid Denusianu" Hunedoara-Deva și Institutul…

Prelegerea „Intre drac/dracuire și Dumnezeu/insfințire” la Muzeul Carții și Exilului Romanesc

11:00, 12.04.2024 - Muzeul Carții și Exilului Romanesc organizeaza marți, 16 aprilie, o prelegere-dialog public. „Intre drac/dracuire și Dumnezeu/insfințire (omul romanesc)” va fi susținuta de etnologul Marin Marian-Balașa. Evenimentul va avea loc in salonul expozițional aflat la parterul Muzeului Carții și Exilului Romanesc…

Codrii Iașilor, un parc natural de care avem nevoie – IMPERATIV cu Ioana Soreanu (05.04.2024)

10:25, 05.04.2024 - Proiectul de inființare a Parcului Natural Codrii Iașilor inainteaza. Un pas important a fost facut prin elaborarea studiului științific de catre specialiști in biologie, geografie și etnografie. Acest document sta la baza proiectului și urmeaza sa fie trimis la Academia Romana pentru avizare. Subiectul…

Aurel Codoban a primit recunoașterea meritata: E, poate, ultimul profesor universitar la care veneau studenți de la alte facultați numai sa-l asculte

00:15, 21.03.2024 - Profesorul Aurel Codoban, unul dintre cei mai mari educatori in filosofie și viața din istoria Clujului, a fost ales membru corespondent al Academiei Romane.Unul dintre ”elevii” acestuia, cunoscutul jurnalist clujean Mihnea Maruța, a dat aceasta veste care bucura pe toata lumea.”Profesorul Aurel Codoban…

Burduja vrea sa il trimita pe Nicușor Dan la catedra. ”Acolo nu mai poate face rau”

15:05, 11.03.2024 - Președintele PNL București, Sebastian Burduja, despre care Puterea a scris ca are cele mai mari șanse sa fie candidatul alianței PSD-PNL la Primaria Capitalei, a comentat ultimul sondaj de opinie, cel comandat de Nicușor Dan. Sebastian Burduja a acordat recent un interviu in care a spus ca Bucureștiul…

Noua cercetare speologica cu participare internaționala, la Ghețarul de la Scarișoara

08:10, 09.03.2024 - Cercetatori din Croația, Grecia, Macedonia de Nord, Norvegia, Slovacia, Slovenia, SUA, Ungaria si Romania au participat, recent, timp de 5 zile, in satul Ghetari la un atelier de lucru, intitulat “Winter climate in SE Europe during the Late Holocene”, organizat de Institutul de Speologie “Emil Racovita”…


Ce parere ai despre aceasta stire?