Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie/alegeri: Nigel Farage renunță la conducerea UKIP, cel puțin pentru moment

Publicat:

pentru Independența Marii Britanii (UKIP, eurofob), , a anunțat vineri ca renunța la funcția de lider al UKIP dupa ce nu a reușit sa intre in parlament in urma alegerilor legislative desfașurate joi in , dar nu a exclus posibilitatea de a candida din nou pentru conducerea formațiunii, transmite Reuters.

Foto: (c) / REUTERS

''Vor avea loc alegeri pentru conducerea viitorului lider UKIP în septembrie și voi lua în considerare în timpul acestei veri daca ma voi înscrie…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania o va susține pe Ursula von der Leyen pentru al doilea mandat la conducerea Comisiei Europene

17:26, 15.06.2024 - Guvernul cancelarului german Olaf Scholz va propune un al doilea mandat pentru președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la o reuniune a liderilor UE care va avea loc luni, au declarat surse guvernamentale pentru Reuters.

Surpriza pe scena politica din UK! 'Campionul Brexitului' revine in prim plan, anunțand ca s-a sucit: 'Voi fi candidat'

16:16, 04.06.2024 - Nigel Farage, figura a extremei drepte britanice, si-a anuntat candidatura la alegerile legislative din 4 iulie din Marea Britanie, din partea partidului nationalist Reform UK, care continua sa adune puncte in sondaje, relateaza AFP si Reuters, conform AGERPRES.

Nigel Farage s-a „razgandit” și va candida la alegerile parlamentare din Marea Britanie

22:50, 03.06.2024 - Nigel Farage, figura a extremei drepte britanice, si-a anuntat luni candidatura la alegerile legislative din 4 iulie din Marea Britanie, din partea partidului nationalist Reform UK, care continua sa adune puncte in sondaje, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

VIDEO – Ideologul Kremlinului, ipoteza pentru atacurile la adresa lui Putin: 'Are arme nucleare, sta puternic și e un lider tradițional'

21:20, 30.04.2024 - Vedeta TV Tucker Carlson a publicat marți un interviu cu ideologul rus Alexander Dughin, care a criticat individualismul „anglo-saxon” și a avertizat ca ideile liberale occidentale vor duce la pierderea „identitații umane”.

Israelul a hotarat sa riposteze la atacul fara precedent al Iranului la un moment considerat oportun

11:50, 16.04.2024 - Israelul a hotarat sa riposteze la atacul fara precedent al Iranului de acum doua zile, in pofida presiunii internationale in crestere pentru evitarea escaladarii conflictului din Orientul Mijlociu. Potrivit corespondentului RRA la Ierusalim, raspunsul nu va fi imediat, ci la un moment considerat oportun…

Moment istoric: Banca Angliei renunta la un model depasit al previziunilor privind inflatia

10:45, 13.04.2024 - Banca Angliei a anuntat vineri o revizuire a previziunilor sale privind inflatia care are loc ”o data la o generatie”, in urma unei revizuiri mult asteptate efectuata de fostul presedinte al Rezervei Federale, Ben Bernanke, transmite Reuters.

Cursa pentru conducerea NATO: Erdogan ii transmite un semnal negativ lui Rutte

22:05, 31.03.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a transmis duminica premierului olandez Mark Rutte ca Ankara va sustine un candidat pentru postul de nou sef al NATO in functie de asteptarile si nevoile sale, a anuntat presedintia turca, citata de Reuters. Intr-o convorbire telefonica, Erdogan i-a spus premierului…

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?