Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie a luat în calcul exterminarea tuturor pisicilor, la începutul pandemiei

Publicat:

Guvernul britanic a luat in calcul posibilitatea exterminarii tuturor pisicilor de companie in primele zile ale pandemiei de Covid, a declarat un fost secretar de stat, citat de .  Nu era clar daca pisicile domestice pot transmite coronavirusul, a afirmat . El a declarat pentru Channel 4 News: „Ceea ce nu trebuie sa uitam este cat de putin am inteles despre aceasta boala. A existat un moment in care nu stiam foarte clar daca animalele domestice pot transmite boala. De fapt, la un moment dat, a existat ideea ca ar putea fi nevoie sa cerem publicului sa extermine toate pisicile…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cei mai buni climatologi din lume se asteapta ca incalzirea globala sa depaseasca tinta de 1,5°C: „Acesta este doar inceputul: puneți-va centurile de siguranța”

08:56, 09.05.2024 - Sute dintre cei mai importanti oameni de stiinta din domeniul climei se asteapta ca temperaturile globale sa creasca cu cel putin 2,5 grade Celsius (4,5F) peste nivelurile preindustriale in acest secol, depasind obiectivele convenite la nivel international si provocand consecinte catastrofale pentru…

WhatsApp a redus limita de varsta pentru utilizarea aplicației

08:20, 13.04.2024 - WhatsApp, platforma de socializare deținuta de Meta, a redus recent limita de varsta pentru utilizarea aplicației in Uniunea Europeana și Marea Britanie de la 16 la 13 ani. Aceasta mișcare a generat critici din partea activiștilor pentru siguranța copiilor, conform The Guardian.

WhatsApp a redus limita de folosire a aplicației la 13 ani: „Companiile de tehnologie pun profitul mai presus de protejarea copiilor”

16:40, 12.04.2024 - WhatsApp, aplicația Meta de social media, a scazut restricțiile limitei de varsta pentru folosirea aplicației de la 16 la 13 ani in Uniunea Europeana și Marea Britanie. Aceasta acțiune a starnit nemulțumirea militanților pentru siguranța copiilor, informeaza The Guardian, transmite digi24.ro.

Parchetul European investigheaza mesajele dintre Ursula von der Leyen și șeful Pfizer | POLITICO

15:25, 01.04.2024 - Un purtator de cuvant al Parchetului din Liege a declarat intr-un raspuns pentru Politico ca Parchetului European (EPPO) investigheaza acuzațiile privind negocierile dintre președintele Comisiei Europene și directorul general al Pfizer penntru vaccinurile anti-Covid.

Cat trebuie sa te odihnești intre antrenamentele fizice

16:40, 01.03.2024 - Odihna este un factor important atunci cand incercam sa lucram la propriul corp. Multe studii arata cum timpul de recuperare este esențial, deoarece renunțarea la odihna poate avea efecte opuse fața de cele dorite. Pentru majoritatea persoanelor care fac activitate fizica moderata, 2-4 sesiuni pe saptamana…

Masura istorica in Marea Britanie: limita la doua lire pe rotire pentru sloturile online

13:56, 23.02.2024 - Guvernul de la Londra urmeaza sa impuna noi limite de pariuri, de doar doua lire sterline pe rotire, la aparatele de slot online, informeaza The Guardian, o decizie care ar putea costa companiile de pacanele sute de milioane de lire sterline.

O NOUA INTERDICȚIE Marea Britanie interzice telefoanele mobile in școli atat pentru elevi, cat și pentru profesori

09:05, 22.02.2024 - Guvernul britanic a confirmat planurile de interzicere a utilizarii telefoanelor mobile in școlile din Anglia, publicand un ghid pentru directorii de școli in acest sens, anunța The Guardian. The post O NOUA INTERDICȚIE Marea Britanie interzice telefoanele mobile in școli atat pentru elevi, cat și pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?