Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marcela Fota, dezvăluire sfâșietoare despre momentul în care și-a pierdut fratele: „Trei zile de coșmar” / VIDEO

Publicat:

Este frumoasa si implinita, are o sora celebra pe care o iubeste enorm si se poate lauda cu o voce de aur. a primit in casa si in sufletul sau echipa . Avem imagini cu cuibusorul de vis si incredibila garderoba a artistei, dar si ce dezvaluiri despre cea mai neagra perioada a vieții sale.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Au vrut sa iși cumpere o vila dupa 25 de ani de casnicie, dar trec printr-un coșmar. Cum ar fi fost țepuiți Mioara și Gheorghița de un arhitect

18:40, 08.05.2024 - Au visat sa se mute intr-o locuința mai spațioasa, dar au avut un șoc. Mioara și Gheorghița au facut o ințelegere cu un barbat pentru o casa la marginea orașului, in Slobozia, dar s-au trezit ca au fost țepuiți.

Acces Direct. Gabriel, fratele lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani, detalii groaznice despre stana! Informații șocante: „L-a gasit mort” / VIDEO

19:16, 26.04.2024 - Gabriel, fratele lui Costel, barbatul care a disparut in urma cu aproximativ 27 de ani, a oferit detalii groaznice despre stana verișoarei! Noi informații șocante cu privire la acest caz cutremurator.

Acces Direct. Ce știe Gheorghe, fratele lui Costel, despre dispariția lui și munca la stana. Ar fi mai multe persoane care ar fi avut aceeași soarta ca și el: ”L-a gasit mort” / VIDEO

19:31, 25.04.2024 - In cazul dispariției lui Costel a intervenit și Gheorghe, fratele sau. Barbatul ar deține informații importante in acest caz. Costel ar fi lucrat la o ferma, unde și alte persoane ar fi avut aceeași soarta ca și el. Iata ce s-ar fi intamplat la acea ferma, in urma cu mai bine de 20 de ani.

Acces Direct. Dezvaluire șoc in cazul dispariției lui Costel! Barbatul ar fi fost ucis de propriul var: ”Il bantuie” / VIDEO

19:00, 25.04.2024 - Cazul dispariției lui Costel contiuna cu detalii șocante! In partea a doua din inregistrarea secreta se spune ca barbatul ar fi mort. Acest lucru ar explica și faptul ca familia nu mai are nicio informație despre el de mulți ani. Iata cine a aflat ca acesta ar fi fost ucis de propriul var.

Acces Direct. Maria, terorizata de un interlop? Ar fi trecut prin momente de coșmar din cauza barbatului. De la ce s-ar fi certat

17:20, 24.04.2024 - Maria susține ca nu mai are liniște din cauza unui barbat cunoscut in comunitate drept un om violent. Fiul ei și baiatului interlopului ar fi avut un conflict mai vechi, dar problemele s-ar fi agravat sambata, dupa un gratar facut in familia femeii.

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Acces Direct. Ce s-a intamplat, de fapt, in momentul in care Viorel și-a gasit sfarșitul, dupa ce a cazut de pe un pod din Braila. Un martor face dezvaluiri: „Am vazut”… / VIDEO

18:05, 01.03.2024 - Un caz șocant a avut loc in anul 2021, dupa ce un barbat și-a pierdut viața, din neglijenta autoritaților. Balustrada groazei i-a adus sfarșitul lui Viorel. Femeia care și-a pierdut barbatul face acuzații grave. A doua zi autoritațile au incercat sa ascunda urmele neglijenței macabre. Iata ce spun martorii!


Ce parere ai despre aceasta stire?