Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marcel Ciolacu: ”Nu vom tolera șmecheriile! Nu mai putem accepta! Trebuie să introducem un sistem fiscal bazat pe echitate!”

Publicat:

a anunțat vineri, in timpul unui discurs ținut la sediul BNR, ca iși va asuma raspunderea pe reforma fiscala deoarece Romania „are nevoie de un sistem echitabil”.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Marcel Ciolacu anunța un nou tip de 'Program Rabla': Agricultorii din Romania vor avea sistem dedicat

11:35, 30.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat ca va fi lansat programul ”Rabla pentru tractoare”, iar fermierii vor primi un sprijin de pana la 20.000 de euro.”In premiera, finanțam prin Fondul pentru mediu, programul „Rabla pentru tractoare”.

Marcel Ciolacu, intrebat despre trimiterea unui sistem Patriot in Ucraina: Decizia nu va slabi siguranta Romaniei

22:35, 29.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri seara, la Euronews, in legatura cu propunerea ca Romania sa ofere Ucrainei un sistem Patriot ca, daca un astfel de sistem acopera parte din Ucraina, nu inseamna ca nu mai acopera si tara noastra. El a precizat ca este ferm convins ca decizia care va fi luata…

VIDEO Ciolacu da semnalul trimiterii unui sistem Patriot in Ucraina: 'Nu inseamna ca nu mai acopera Romania'

21:40, 29.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu anunța o iminenta ședința a Consiliului Suprem de Aparare a Țarii (CSAT) pentru a se decide daca Romania trimite sau nu in Ucraina un sistem de aparare anti-aeriana Patriot.

Uzina care a facut istorie in Romania va reinvia. Hidroelectrica face investiții masive in modernizarea ei

03:00, 26.05.2024 - In urmatorii patru ani, c ompania naționala Hidroelectrica va investi un miliard de lei in Uzina Constructoare de Mașini Hidroenergetice S.R.L., fosta UCM Reșița. Hidroelectrica va reinvia fosta UCM Reșița Reprezentanții companiei spun ca acești bani vor fi investiți in resursa umana , modernizarea…

Ciolacu nu e de acord cu Tudose: 'Retineri mari' sa dam Ucrainei un sistem Patriot (VIDEO)

00:10, 13.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca ministrul Apararii, Angel Tilvar, are retineri mari ca Romania sa dea un sistem de aparare Patriot Ucrainei, mentionand ca nu a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe aceasta tema si ca decizia va fi luata in CSAT.

Marcel Ciolacu: Nu putem nega riscul ca radicalizarea sa devina un fenomen in crestere si in Romania

13:35, 17.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu afirma ca nu poate fi negat riscul ca radicalizarea sa devina un fenomen in crestere si in tara noastra, in contextul global actual. El spune insa ca, acum, manifestarile extreme ale violentei etnice si religioase nu sunt prezente in Romania.

Marcel Ciolacu: Romania nu poate suporta un sistem bugetar ca cel de acum, trebuie facuta curațenie in agenții

08:31, 04.04.2024 - Marcel Ciolacu: Romania nu poate suporta un sistem bugetar ca cel de acum, trebuie facuta curațenie in agenții Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca Romania nu poate suporta ”un sistem bugetar ca cel in care suntem acum” dar a spus in același timp ca „nu vorbim de dat oameni afara”. Ciolacu a vorbit…


Ce parere ai despre aceasta stire?