Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mantea si Stefan Stan chiar se straduiesc sa apara ca un cuplu perfect! Ce i-a dat de gol! – VIDEO

Publicat:

Andreea si Stefan s-au impacat si au dovedit ca se straduiesc sa fie cuplul perfect. Ce i-a dat de gol? Un detaliu pe care multi l-au observat la petrecerea de dupa botezul micutei Maria, fetita lui Pepe si a Ralucai. Mantea si Stan au aparut la patru ace si si-au asortat tinutele. a [...] Mantea si chiar se straduiesc sa apara ca un cuplu perfect! Ce i-a dat de gol! – VIDEO

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stoltenberg: NATO are forțe pentru a apara toți aliații

10:26, 12.06.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a repetat marți promisiunea ca alianța iși va apara toți membrii, referindu-se in special la statele de pe flancul estic, in contextul razboiului declanșat de Rusia impotriva Ucrainei, transmite dpa. „NATO are forțele, resursele, capacitațile și voința politica…

Cristina Pucean a vorbit despre nunta cu Bogdan de la Ploiești cu doar cateva ore inainte sa apara imagini virale cu ea alaturi de alt barbat: „Ramaneți...” / FOTO

17:36, 22.05.2024 - Cristina Pucean a vorbit despre nunta cu Bogdan de la Ploiești cu doar cateva ore inainte sa apara imagini virale cu ea alaturi de alt barbat. Iata cand va deveni dansatoarea mireasa celebrului cantareț de manele!

Israelul le cere civililor din Rafah sa plece, inainte de asalt. Netanyahu: Nimic nu ne oprește, ne vom apara singuri daca trebuie

09:25, 06.05.2024 - Fortele armate ale Israelului au inceput sa evacueze civilii palestinieni din Rafah inainte de un asalt iminent asupra orasului din sudul Fasiei Gaza, de la granita cu Egiptul, a transmis luni postul de radio al armatei.

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Israelul va face tot ce este necesar pentru a se apara - Benjamin Netanyahu

02:50, 18.04.2024 - Israelul va face tot ce este necesar pentru a se apara și va decide singur raspunsul in urma atacului cu drone și rachete al Iranului, precum și modalitatea și momentul cand va avea loc acesta, a afirmat ieri, premierul israelian Benjamin Netanyahu, scrie Rador Radio Romania.

Solidaritate fara margini la Cluj-Napoca! Sute de oameni și-au dat mana sa ajute o copila de 10 ani: „Maria e un munte de curaj”

09:25, 05.04.2024 - Maria are 10 ani și este eleva in clasa a 3-a la Scoala Gimnaziala „Ion Creanga” din Cluj-Napoca. In seara de joi, sute de clujeni și-au dat mana sa o ajute pe copila nascuta cu grave probleme la picioare. Ajutați de parinți, colegii fetei au pus la vanzare ornamente și dulciuri facute de ei in cadrul…

CAZUL FERICIT AL MICUȚELOR SARAH MARIA ȘI ELENA MAIA O rara reușita in operațiile de separare a siamezelor

13:05, 30.03.2024 - Cele mai cunoscute siameze de la noi din tara sunt Lina si Gherghina, care s-au nascut, in 1982, lipite de la ombilic la stern The post CAZUL FERICIT AL MICUȚELOR SARAH MARIA ȘI ELENA MAIA O rara reușita in operațiile de separare a siamezelor first appeared on Informatia Zilei .

Consiliul lui Kirill a emis un „ordin” care spune ca Rusia este intr-un „razboi sfant”, care apara lumea de „Occidentul satanist”

15:00, 28.03.2024 - Participanții la Consiliul Popular Rus prezidat de Patriarhul Kirill au adoptat un „ordin” in care au descris invazia rusa din Ucraina drept un „razboi sfant”, prin care Moscova apara lumea de „Occidentul cazut in Satanism”.


Ce parere ai despre aceasta stire?