Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mâncare de Ziua Elveției: Kalbs - Voressen mit Hardopfen-Stock unde braune sauce

Publicat:

Specialitate elvețiana la Tartine&Moi. Inainte sa scriu, am vorbit cu Martin, dar nu a vrut sa dezvaluie rețeta, așa ca va trebui sa mergeți pana la Tartine&Moi, intr-o zi, sa o degustați. Ca sa va faceți o idee, mancarea se face cu carne de vițel, cu morcov, țelina și ceapa și sos delicios, o combinație de braune sauce cu demi glace. Recomandam carnea de vițelcumparata din piața. Mușchiul de vițel trebuie sa fie alb, nu roșu cum este carnea de vita, și are un miros placut de lapte. Este la fel de bun și la tigaie, cu un sos bernaise (maioneza, ceapa,…

Citeste articolul mai departe pe arges-online.ro…  

Sursa articol: arges-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul gospodinelor: cum obții cele mai delicioase perișoare și chiftele. Ingredientul minune care leaga carnea tocata

15:50, 17.05.2024 - Ingrediente esențiale pentru a lega carnea tocataOua:Ouale sunt un ingredient clasic pentru a lega carnea tocata. Proteinele din oua ajuta la menținerea ingredientelor impreuna și confera amestecului o consistența omogena. In general, se folosește un ou la fiecare 500 de grame de carne tocata.Pesmet…

Atenție romani! Scumpiri mascate, gramaj mai mic și preț la fel de mare

09:26, 15.05.2024 - Revoltator! Cum sunt țepuiți romanii la raftIn luna aprilie am avut o inflație de 5,9%, in scadere fața de luna martie cand a fost de 6,6%. Insa cel mai mult platim pentru medicamente care s-au scumpit cu aproape 24% fața de aceeași perioada a anului trecut, dar și pentru carnea de porc sau pește pentru…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Nu iti mai incarci organismul astfel, carnea este secretul

18:25, 23.04.2024 - Nu poate exista masa de sarbatori fara acest preparat tradițional delicios, dar combinația cu drob și friptura de miel poate fi destul de grea pentru stomac și intregul aparat digestiv. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Secretul: carnea. Un truc…

Necazul unei familii dupa ce a taiat porcul din curte

13:11, 12.04.2024 - O  familie formata din cinci persoane, din care trei copii si doi adulti,  a ajuns la spital dupa ce oamenii au consumat carne de porc din propria gospodarie. Au ignorat sa solicite un examen de specialitate a carnii si s-au imbolnavit de trichineloza. „In aceasta saptamana, o familie formata din 5…

Ce se intampla cu mancarea ramasa la all inclusive. Dezvaluirile unui bucatar-sef care o sa te puna pe ganduri

00:00, 12.04.2024 - Regimul "All Inclusive" a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optand pentru acesta atunci cand merg in vacante, la odihna. Insa tot mai multe detalii ies la iveala despre ce se intampla cu adevarat in bucataria hotelurilor "All Inclusive".Un bucatar sef din cadrul unui hotel de cinci…

Carnea de miel, mai scumpa cu 20% fața de anul trecut in piețele din Brașov. Cat a ajuns sa coste un kilogram

17:30, 27.03.2024 - Un kilogram de carne de miel a ajuns sa coste in piețele din Brașov 60 de lei, in Saptamana Mare a catolicilor. Ortodocșii spun ca vor cumpara doar bucați de miel sau vor renunța sau vor renunța la friptura tradiționala.

Cum trebuie pastrata carnea de vita la congelator. Cat rezista și de ce trebuie sa ții cont pentru a nu-și pierde savoarea

13:25, 16.03.2024 - Pentru ca sa ramana proaspata mai mult timp, majoritatea oamenilor aleg sa depoziteze carnea de vita in congelator. Iata cum trebuie sa fie ambalata aceasta carne și ce reguli trebuie sa respecți pentru a te bucura cat mai mult timp de gust.


Ce parere ai despre aceasta stire?