Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mănăstirea Radu Vodă din București, veche de 500 de ani, ascunsă de zidurile comuniste 

Publicat:

Manastirea Radu Voda din Bucuresti si aproape 500 de ani de istorie framantata. Este locul pe care Patriarhul Justinian l-a ales pentru odihna vesnica si un lacas prea mic pentru cati vin sa se roage la moastele facatoare de minuni. Istoria sa poate fi rezumata in cateva cuvinte: A fost construita de un domn crestin, arsa si daramata de armata lui Sinan Pasa, reconstruita, subrezita de cutremure si ignorata de comunisti.

Ascunsa de blocurile proiectului comunist care a distrus zona Unirii din Bucuresti, Manastirea Radu Voda este mereu vizitata de turisti. A fost ridicata de Alexandru al Doilea…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele condamnari pentru vaccinarile fictive anti-COVID. Ce pedepse au primit 20 de persoane

09:50, 16.04.2024 - Douazeci de persoane au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel Pitesti pentru fapte de coruptie si alte infractiuni in legatura cu vaccinari fictive anti-COVID-19. Unul dintre inculpați era registrator la un centru de vaccinare din Argeș. A primit 2 ani și 4 luni de inchisoare cu executare pentru…

Acces Direct. Moartea misterioasa a Angelei. Femeia, disparuta de doi ani, a fost gasita fara suflare intr-o padure: „Nu avea motive...” / VIDEO

19:10, 10.04.2024 - Moartea misterioasa a Angelei a ridicat o mulțime de intrebari. Familia o cauta de peste doi ani, iar acum, trupul ei a ost gasit fara suflare intr-o padure din Curtea de Argeș, alaturi de cateva obiecte personale.

VIDEO. Cum erau exploatați cersetorii din Gara de Nord. Percheziții la gruparea care și-a creat o adevarata rețea

09:55, 10.04.2024 - Procurorii si politistii fac, miercuri, 13 perchezitii in Bucuresti si in judetele Arges si Dambovita, la persoane suspectate de camata si trafic de persoane. Gruparea acorda imprumuturi cu dobanci mari si agresa datornicii pentru recuperarea banilor. De asemenea, gruparea racola cersetori din Gara…

Cine este pilotul care a aterizat cu elicopterul direct la benzinarie, in Curtea de Argeș. Reacția celor de la Autoritatea Aeronautica

07:20, 07.04.2024 - Urmare verificarilor efectuate in legatura cu zborul și respectiv aterizarea elicopterului Robinson 44  cu nr. de inmatriculare N-1019V, Autoritatea Aeronautica Civila Romana a identificat deținatorul aeronavei, in persoana unui cetațean de naționalitate germana și a costatat ca au fost incalcate reglementarile…

Elicopterul care a aterizat in benzinarie la Curtea de Argeș nu avea nici un plan de zbor. Pilotul este cetațean neamț

11:40, 05.04.2024 - Marți, 3 aprilie, imaginile surprinse intr-o benzinarie din Curtea de Argeș au facut inconjurul internetului. La pompa alimenta, nici mai mult, nici mai puțin decat… un elicopter! Din primele informații, aparatul de zbor, care are autonomie de 500 de km, a ramas fara combustibil, iar pilotul a decis…

Cine este pilotul care a aterizat cu elicopterul direct la benzinarie, in Curtea de Argeș. Reacția celor de la Autoritatea Aeronautica

19:45, 04.04.2024 - Urmare verificarilor efectuate in legatura cu zborul și respectiv aterizarea elicopterului Robinson 44  cu nr. de inmatriculare N-1019V, Autoritatea Aeronautica Civila Romana a identificat deținatorul aeronavei, in persoana unui cetațean de naționalitate germana și a costatat ca au fost incalcate reglementarile…

Orașul regal de la marginea Transfagarașanului, unde Romania iși ține trecutul. „Aici se vorbește cel mai corect limba romana“ VIDEO

19:35, 09.03.2024 - Fosta capitala a Țarii Romanești, orașul Curtea de Argeș, aflat la mai puțin de 150 de kilometri de București, devine din ce in ce mai mult un popas indelungat pentru turiștii care se afla in trecere catre Transfagarașan.

Un eșec major? Trenurile pe hidrogen sunt acum parcate la gard in Occident

21:00, 20.02.2024 - Licitația pentru achiziționarea trenurilor pe baza de hidrogen este in desfașurare, iar compromisurile au fost facute pentru a facilita acest proces, inclusiv reducerea cerințelor de fiabilitate la 90%, fața de peste 98%, cum este in cazul altor licitații similare, a declarat Ștefan Roșeanu, președintele…


Ce parere ai despre aceasta stire?