Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama pilotului care s-a stins din viață, după prăbușirea avionului MiG-21, plină de durere: ,,Ne-au mințit! A servit armata și acum îi dă cu șutul"

Publicat:

Mama pilotului care s-a stins din viața, dupa prabușirea avionului MiG-21, plina de durere. Fiul sau, Costinel-Iosif Nița, a servit armata. Ea este dezamagita, deoarece nu a fost anunțata de nimeni de teribilul accident și a aflat totul de pe micile ecrane.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul mare jucator de handbal masculin s-a stins din viața. Ștefan Birtalan avea 75 de ani

16:50, 27.05.2024 - Fostul mare jucator de handbal, Ștefan Birtalan, dublu campion mondial și medaliat la trei ediții ale Jocurilor Olimpice, a decedat la varsta de 75 de ani, a anunțat luni CSA Steaua. Ștefan Birtalan și-a inceput cariera de handbalist la Minerul Baia Mare, echipa cu care a promovat inițial in Divizia…

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Avocata Aurelia Bagrin a murit: „Era atat de tanara și plina de viața”

09:15, 26.04.2024 - Avocata Aurelia Bagrin, membra a Uniunii Avocaților, s-a stins din viața. In acest sens, Uniunea Avocaților din Republica Moldova a transmis un mesaj de condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor.

Avocata Aurelia Bagrin s-a stins din viața: „Era atat de tanara și plina de viața”

21:50, 25.04.2024 - Avocata Aurelia Bagrin, membra a Uniunii Avocaților, s-a stins din viața. In acest sens, Uniunea Avocaților din Republica Moldova a transmis un mesaj de condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor.

Florin Piersic, dezvaluiri tulburatoare despre sora lui, care s-a stins din viața la doar 15 ani in urma unui incident dramatic: „Cea mai mare durere”

13:40, 22.04.2024 - In varsta de 88 de ani, indragitul actor clujean Florin Piersic a caștigat inimile publicului prin interpretarile sale autentice din numeroasele filme și piese de teatru in care a jucat. Puțini insa știu ca marele actor a avut o sora care a pierit in condiții dramatice. Lucica a fost, de fapt, protagonista…

Student roman, mort in Italia. Ștefan s-a stins din viața la doar 20 de ani: ”Mare durere in suflet” / FOTO

19:45, 31.03.2024 - Un roman din Italia a avut parte de un sfarșit cumplit. Ștefan era student și locuia in Biella. Din nefericire, tanarul s-a stins din viața la varsta de doar 20 de ani. Cei care l-au cunoscut sufera dupa moartea lui. Un profesor a transmis un mesaj emoționant.

Doliu pe scena muzicii romanești! Solistul George Nicolescu s-a stins din viața. Artistul studiase la Cluj

16:05, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu, cunoscut pentru celebra melodie ,,Eternitate” s-a stins din viața la 74 de ani. Anunțul a fost facut de Andrei Paunescu.„S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani pe 12 martie. «Viata noastra unde e, viata…

Loredana Groza, gest emoționant pentru o tanara nevazatoare: „Petra vede viața așa cum mulți dintre noi nu reușesc sa o vada”

12:46, 26.03.2024 - Loredana Groza și-a dorit din tot sufletul sa o intalneasca pe Petra, o tanara nevazatoare care a impresionat cu povestea ei de viața. Intalnirea a fost una emoționanta, iar artista a primit o lecție de viața pe care nu o va uita niciodata.Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania,…


Ce parere ai despre aceasta stire?