Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama Deliei a luat o decizie care o va everva pe fiica ei mai mică! Ce planuri are cu primul său nepoţel: "E normal să nu vrea"

Publicat:

va deveni in cateva luni pentru prima data bunica si asteapta cu nerabdare marele moment. Totusi, cantareata de muzica populara are cateva planuri cu viitorul nepotel de care fiica ei cea mica nu ar vrea nici sa auda.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa Mutu, a demisionat și președintele CFR Cluj: „Nu este normal ca doar antrenorul sa fie vinovat”

08:20, 04.04.2024 - Dupa Adrian Mutu, CFR Cluj mai pierde un om important, ca urmare a eliminarii din „sferturile” Cupei Romaniei, 0-4 contra Corvinului. Președintele Cristi Balaj și-a dat demisia. Citește și: Decizie definitiva: Fostul fotbalist Danuț Lupu, eliberat din inchisoare „Eliminarea din Cupa Romaniei a fost…

Decizie radicala a lui Mario Fresh. Artistul a șters toate pozele cu iubita sa, fiica Andreei Esca

17:10, 20.03.2024 - Mario Fresh a surprins pe toata lumea! Artistul a dat “delete” la toate fotografiile de pe profilul sau de instagram, inclusiv cele cu iubita lui, Alexia Eram. Mario Fresh este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai apreciați artiști din Romania. Pe langa cariera sa muzicala, el este cunoscut și pentru…

Irinel Columbeanu, primele declarații despre iubitul fiicei sale, Irina. „Sa-l cunosc pe viitorul ginere. E normal sa aiba o relație”

17:45, 29.02.2024 - Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicai Gabor are iubit are iubit la varsta de 17 ani. Fostul afacerist a marturisit intr-un interviu ca este ceva normal și iși dorește foarte mult sa mearga in America pentru a-l cunoaște.Irina locuiește de mai mulți ani in America impreuna cu mama ei și partenerul…

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, nu a participat la inmormantarea mamei ei. Care a fost motivul și cine a luat aceasta decizie

11:26, 19.02.2024 - In urma cu 15 ani, Betty Salam a trecut prin cel mai cumplit moment din viața ei. Fiica lui Florin Salam și-a pierdut mama pe cand era doar un copil. Fanica, prima soție a manelistului, a pierdut lupta cu o boala crunta la varsta de 27 de ani.

Ce decizie curajoasa a luat Gina Matache la 61 de ani. Mama Deliei vrea sa iși refaca viața cu un barbat mai tanar

15:40, 12.02.2024 - Gina Matache a facut de curand o serie de dezvaluiri surprinzatoare. Mama Deliei și a Oanei a vorbit despre cum l-a ajutat pe fostul sau soț, dar și despre faptul ca vrea sa iși refaca viața amoroasa. Iata ce a declarat!

Betty Salam a anunțat cand va alea loc nunta ei și a lui Catalin Vișanescu. Fiica lui Florin Salam are planuri mari: ”Avem foarte multe...”

17:35, 03.02.2024 - Betty Salam are o familie frumoasa și un soț iubitor. Artista este casatorita la starea civila cu soțul ei, motiv pentru care toata lumea așteapta cu sufletul la gura momentul in care cei doi se vor casatori religios. Fiica lui Florin Salam a anunțat cand va avea loc nunta lor!

Star Matinal. Victoria Lungu a fost data afara din casa de fiica ei: „Era noapte și ploua...”. De ce a luat Valerie Lungu aceasta decizie neașteptata / VIDEO

13:35, 29.01.2024 - Victoria Lungu a fost data afara din casa de fiica ei. Femeia care i-a dat viața Valeriei Lungu a trecut prin momente foarte grele și a explicat exact ce s-a intamplat. Iata de ce a luat influencerița aceasta decizie neașteptata!

Alina Laufer, marturisiri neașteptate la 12 ani de la divorțul de Jorge și casatoria cu Ilan. „A fost o decizie luata cu tot sufletul”

09:30, 28.01.2024 - Alina Laufer este in prezent casatorita cu Ilan Laufer și au impreuna doi copii. Vedeta a mai fost casatorita cu Jorge, de care a divorțat in urma cu 12 ani. Casnicia lor a duret cinci ani și au impreuna o fata, pe Karina.Alina recunoaște pentru prima data ca desparțirea de Jorge nu a facut-o sa aiba…


Ce parere ai despre aceasta stire?