Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maia Sandu va efectua o vizită în România, unde se va întâlni cu Majestatea Sa Margareta

Publicat:
Maia Sandu va efectua o vizită în România, unde se va întâlni cu Majestatea Sa Margareta

Președintele Republicii Moldova, , efectueaza o vizita in Romania, in perioada 12-13 ianuarie. Potrivit Președinției, șeful statului moldovean va avea o intrevedere cu  și Alteța Sa Regala, , la Castelul regal de la Savarșin.

Totodata, in cadrul vizitei sale, va participa la Gala de decernare a premiului „Timișoara Pentru Valori Europene”. Președintele a fost invitata de catre primarul Timișoarei, , conform știripesurse.md.

Precizam ca, la Timișoara, va obține premiul „Timisoara Pentru Valori Europene”.…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu muta Guvernul la Timisoara ca sa-si sprijine candidatul

19:25, 24.04.2024 - Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a declarat, miercuri, ca desfasurarea sedintei de Guvern la Timisoara reprezinta un semn de solidaritate si de manifestare a interesului Executivului pentru proiectele judetului si ale municipiului resedinta de judet, urmand sa fie aprobata…

VIDEO Percheziții la grupari infracționale acuzate de trafic de migranți

18:10, 24.04.2024 - Polițiști din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitații Organizate Brașov, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au pus in aplicare, astazi, 21 de mandate de percheziție domiciliara in județele Brașov, Timiș, Teleorman, Ilfov și municipiul București, intr-o cauza privind…

Guvernul Ciolacu face ședința la Timișoara: Se aproba demolarea stadionului Dan Paltinișanu

23:35, 18.04.2024 - Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a anuntat ca o sedinta de Guvern ar putea avea loc saptamana viitoare, la Timisoara, pentru a aproba construirea unui nou stadion si demolarea actualului.”Noul stadion al Timisoarei a intrat in ultima etapa.

Cum a celebrat președintele Republicii Moldova cei 106 ani de la Unirea Basarabiei cu Romania

14:25, 27.03.2024 - In ziua in care se implinesc 106 ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, Maia Sandu a adus mulțumiri Bucureștiului pentru ajutorul continuu și necondiționat oferit Chișinaului, afirmand ca cetațenii țarii sale trebuie sa munceasca ,,in continuare pentru a deveni un stat dezvoltat și liber".

In urma scandalului de la Timișoara, Maia Sandu doneaza premiul primit de Dominic Fritz

13:41, 19.02.2024 - Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va dona premiul in valoare de 30 de mii de euro primit la Timișoara pe 13 ianuarie 2023. Potrivit instituției prezidențiale, banii vor fi transferați organizației „Prietena Mea”, fondate de Ludmila Adamciuc, conform stiripesurse.md. „Asociația „Prietena…

Scriitorul Mircea Cartarescu, decorat la Chișinau de președintele Maia Sandu

20:50, 14.02.2024 - Scriitorul Mircea Cartarescu a fost decorat cu Ordinul de Onoare de președintele Maia Sandu, inclusiv pentru ,,contribuție substanțiala la dezvoltarea și promovarea dialogului cultural dintre Republica Moldova și Romania”.

Timișoara ramane centrul evenimentelor culturale și in 2024  

12:06, 01.02.2024 - Dupa o perioada impresionanta de patru luni, cea mai mare expoziție dedicata operelor lui Constantin Brancuși din ultimii 50 de ani din Romania și-a primit ultimii vizitatori duminica, marcand un moment de excepție in peisajul cultural al Timișoarei.


Ce parere ai despre aceasta stire?