Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maia Sandu are o nouă consilieră pentru comunicare publică

Publicat:

Președinta Maia Sandu are o noua consiliera pentru comunicare publica. Este vorba despre Irina Gotișan-Sotnic, care va exercita și funcția de purtator de cuvint al șefei statului, transmite radiochisinau. Irina Gotișan-Sotnic, jurnalista de meserie, șefa Direcției informare și comunicare cu mass-media a Președinției. Noua funcție urmeaza sa fie exercitata din data de 7 februarie.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Comunicat Primaria Teiuș: Invitație dezbatere publica cu tema „Infiintarea asociatiilor de proprietari”

11:30, 11.04.2024 - Comunicat Primaria Teiuș: Invitație dezbatere publica cu tema „Infiintarea asociatiilor de proprietari” Invitație dezbatere publica cu tema „Infiintarea asociatiilor de proprietari”. In atenția locatarilor blocurilor In vederea inceperii demersurilor pentru accesarea unui proiect european privind reabilitarea…

Proiectul de regenerare urbana a platformei Carbochim, la un pas de aprobarea in consiliul local. Proiectul a fost pus in consultare publica.

14:10, 03.04.2024 - Proiectul de regenerare urbana a fostei platforme industriale Carbochim, o investiție de 500 de milioane de euro, a fost lansat din nou in dezbatere publica. Ulterior, proiectul va ajunge pe masa consilierilor locali.

Presedinta Maia Sandu a avut o intrevedere cu reprezentanta SUA pentru redresarea economica a Ucrainei

19:55, 01.04.2024 - Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut luni o intrevedere cu Penny Pritzker, reprezentanta speciala a SUA pentru redresarea economica a Ucrainei, informeaza un comunicat al Biroului de presa a Presedintiei de la Chisinau, citat de MOLDPRES, relateaza Agerpres. In cadrul intrevederii, Maia…

Adrian Mutu, la prima apriție publica dupa ce și-a facut implant de par

13:05, 28.03.2024 - Adrian Mutu și-a facut transplant de par in pauza pentru meciurile echipelor naționale. Iar la prima conferința inainte de reluarea Superligii, antrenorul de la CFR Cluj a aparut cu o șapca neagra pe cap. „Feroviarii” au meci cu Sepsi pe 29 martie, de la 20:30. Recunoscut pentru faptul ca mereu a avut…

ISIS publica o filmare explicita despre care sustine ca arata momentul atacului de la Moscova

07:45, 24.03.2024 - O inregistrare video aparent filmata de atacatorii salii de concert de la periferia Moscovei a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic, potrivit grupului SITE, specializat in cercetare anti-terorism.

Scandal la AGEPI: Metodologia pe remunerația din comunicare publica in scop ambiental „nu a fost consultata și e lipsita ilegala”

13:00, 13.03.2024 - Asociația Obșteasca „Victoria Legalitații” trage un semnal de alarma asupra a ceea ce considera a fi nereguli grave in procesul de elaborare a unei metodologii ce stabilește remunerarea artiștilor pentru utilizarea muzicii in spații publice din Chișinau.

Destinație de weekend: Manastirea Pasarea din Ilfov (Foto)

21:25, 09.02.2024 - Manastirea Pasarea așezata pe malul Lacului Pustnicu, la marginea padurii, poate fi o buna destinație de plimbare și relaxare in weekend pentru bucureșteni și locuitorii din județul Ilfov. Invitația vine din partea reprezentanților Consiliului Județean Ilfov, care prezinta Manastirea Pasarea drept o…


Ce parere ai despre aceasta stire?