Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai mult de jumătate dintre ruși sprijină demisia guvernului

Publicat:

 Mai mult de jumatate dintre ruși susțin demisia guvernului, potrivit datelor oferite de un sondaj efectuat de . In același timp, nivelul de incredere fața de autoritați este continua și crește. Timp de doi ani, numarul celor nemulțumiți de cabinetul lui Medvedev a crescut de aproape doua ori: de la 33% in noiembrie 2016 la 53% in decembrie 2018.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Cand intra primul escavator pe șantierul Spitalului Regional de Urgența Cluj. Mircea Abrudean: „Vor veni jumatate dintre romani sa se trateze”

17:55, 22.04.2024 - Prima cupa de excavator la Spitalul Regional de Urgența va intra in pamant in jurul datei de 10 mai, a anunțat in exclusivitate la ZIUA LIVE Secretarul General al Guvernului, clujeanul Mircea Abrudean. S-au gasit soluții și pentru finanțarea Spitalului Pediatric Monobloc.

Fermierii polonezi inițiaza demisia guvernului

16:40, 27.03.2024 - Fermierii polonezi vor iniția demisia guvernului, a declarat jurnaliștilor Krzysztof Chmel, unul dintre liderii protestului fermierilor din voievodatul Lublin. "Saptamina viitoare ne intilnim la Varșovia și incepem sa stringem 100.000 de semnaturi in cadrul unui proiect public privind demisia guvernului",…

Mii de oameni cer, la Budapesta, demisia premierului Viktor Orban: inregistrarea audio care a inflamat situația

03:25, 27.03.2024 - Mii de persoane au manifeststat marti la Budapesta, cerand demisia premierului Viktor Orban, in urma difuzarii unei inregistrari audio menita sa demonstreze implicarea unui membru al Guvernului acestuia intr-un dosar de coruptie, relateaza AFP, citat de news.ro. Apelul la manifestatie a fost lansat…

Iordanca-Rodica Iordanov a reacționat la decizia lui Recean referitor la demisia ei

16:15, 13.03.2024 - Este o decizie politica. Așa a reacționat ministra Mediului, Iordanca-Rodica Iordanov, solicitata sa comenteze demisia de la șefia instituției. {{736255}}„Este alegerea mea. Am depus cererea de demisie azi la Guvern. La ședința Guvernului nu am fost. Este o decizie politica, asta este tot ce pot sa…

E haos la PNL, Șoptica și-a anulat demisia cu jumatate de ora inainte de conferința, Iftime incepe sa iși piarda rabdarea: Nici eu n-am ințeles mare lucru / Ne batem la retrogradare – VIDEO

07:01, 15.02.2024 - Cu mai puțin de patru luni inaintea alegerilor europarlamentare la PNL Botoșani domnește incertitudinea. In ciuda mai multor runde de discuții pe care președintele Nicolae Ciuca le-a purtat atat cu liderul in funcție al organizației județene, cat și cu potențialul inlocuitor, situația nu a fost tranșata.

(video) BCS a protestat la Guvern și a cerut demisia PAS: „Rușine”

14:25, 07.02.2024 - BCS a protestat in fața Guvernului „impotriva politicii distructive PAS”. „Țara este la limita. Trebuie sa ne unim pentru a demite PAS”, au menționat deputatele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Tatiana Cunețchi, Alla Darovannaia și Inga Sibova ieri in cadrul unei conferințe de presa.

(live) BCS protesteaza la Guvern și cere demisia PAS: „Rușine”

14:15, 07.02.2024 - BCS protesteaza in fața Guvernului „impotriva politicii distructive PAS”. „Țara este la limita. Trebuie sa ne unim pentru a demite PAS”, au menționat deputatele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Tatiana Cunețchi, Alla Darovannaia și Inga Sibova ieri in cadrul unei conferințe de presa.


Ce parere ai despre aceasta stire?