Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai există familia tradiţională în România? Psiholog: „Nu mai are niciun corespondent social real“

Publicat:

Dom'le, cand o afirma nu poti decat sa te gandesti cu mai mare atentie la conotatiile acestei afirmatii! Oare ce vrea sa zica? Ca nu poate fi o afirmatie aruncata la intamplare. Scriitorul nu ne lasa in suspans, nici nu face declaratii gratuite si nesustinute ori din rea vointa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Robert Sighiartau: La mulți ani de ziua Familiei! Dumnezeu sa binecuvanteze toate familiile din județul Bistrița-Nasaud!

20:45, 15.05.2024 - Familia este locul de nastere a societații libere. Este locul unde invațam reciprocitatea și sensul moral al vieții. Este locul in care impartasind vulnerabilitațile, ne descoperim forțele. In familie invațam cine suntem, de unde venim si care este povestea noastra. Dumnezeu sa binecuvanteze toate familiile…

Scuza folosita de barbați din toate țarile ca sa fuga de treburile casnice. Psiholog: „Femeia inca platește tributul pentru a fi independenta și de succes”

23:05, 12.05.2024 - Un studiu internațional a scos la iveala scuza generala a barbaților ca sa fuga de treburile casnice. Romania, Italia și Grecia sunt țarile europene in care tot ceea ce ține de casa și de copii este o „treaba strict a femeilor“.

Gigi Becali a dezvaluit discuția cu soția sa inainte de sarbatoarea de titlu de pe Arena Naționala: „Luminița, Luminița”

12:31, 12.05.2024 - Absent timp de patru ani de pe stadioanele din Romania, Gigi Becali (65 ani) și-a facut apariția la sarbatoarea de titlu a echipei pe care o patroneaza, FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvaluit cine l-a convins sa iși faca prezența pe cel mai mare stadion al țarii. Meritul i-ar reveni soției sale,…

Decizie istorica si premiera juridica in Italia: Daune de 100.000 de euro pentru familia din Romania a unei femei moarte intr-un accident in Peninsula

15:31, 24.04.2024 - Doua romance vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Femeile s-au luptat mai mulți ani sa-i convinga pe judecatori ca trebuie sa primeasca daune dupa moartea surorii lor, care traia acolo.

Membrii Sindicatului Ovidius din muzeele din Constanta nu vor participa la Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor, care vor avea loc in data de 18 mai!

22:11, 23.04.2024 - Incepand cu anul 2005, in ziua de 23 aprilie, Romania sarbatoreste Ziua Bibliotecarului si Ziua internationala a cartilor si a drepturilor de autor. "Astazi, ca in fiecare an, angajatii din biblioteci au pregatit publicului activitati distractive si educative, dovedindu si dedicarea, pasiunea si profesionalismul",…

Ciolacu: Extremistii nu au facut nimic, cauta doar sa dezbine Europa si sa ne arunce in bratele lui Putin

20:35, 06.04.2024 - Marcel Ciolacu a declarat, sambata, la conferinta ocazionata de intalnirea liderilor Partidului Socialistilor Europeni ca social-democratii pot castiga alegerile pentru Parlamentul European.  “Va multumesc tuturor pentru sprijinul neconditionat oferit de socialii democrati europeni pentru aderarea Romaniei…

Noile substanțe interzise fac ravagii printre copii, care au devenit țintele traficanților. Explicațiile unui psiholog

15:00, 20.03.2024 - Consumul de droguri a devenit o reala problema, la nivel național, in ultimii ani. Astfel, pe piața din Romania și-au facut apariția noi substanțe interzise, care fac ravagii printre tineri, iar debutul consumului apare la varste tot mai fragede.


Ce parere ai despre aceasta stire?