Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAE: Alte doua persoane, cu cetatenie dubla, israeliana si romana, sunt luati ostatici in Fasia Gaza

Publicat:

Nefastul bilant al victimelor luate ca ostatici, prinse in razboiul , continua sa creasca. Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE , aflam ca alte doua persoane cu dubla cetatenie, israeliana si romana au fost luate ca ostatici. "In continuarea precizarilor transmise de catre in contextul situatiei de securitate din si , precizam ca autoritatile israeliene au informat ca, in urma verificarilor efectuate ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție, moldoveni cu cetațenie romana: Noi reguli in aeropoarte, dupa alaturarea Romaniei la spațiul Schengen

21:45, 31.03.2024 - Romania intra in spatiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime incepand de astazi, 31 martie. Astfel, cetațenii care calatoresc in țarile din zona Schengen nu vor mai trebui sa treaca prin control de frontiera.

Armata israeliana a bombardat masiv Fașia Gaza, in ajunul Ramadanului. Zeci de oameni au murit in ultimele ore

12:55, 10.03.2024 - Armata israeliana a lansat duminica noi bombardamente asupra Gazei, facand zeci de morti in ajunul Ramadanului si pe fondul unei mobilizari internationale pentru trimiterea de ajutoare umanitare populatiei civile asediate si amenintate de foamete, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Ciolacu lanseaza 3 promisiuni majore: Pana la finalul anului intram in Schengen/ VIDEO

22:05, 04.03.2024 - Marcel Ciolacu a vorbit despre cele trei promisiuni facute Romaniei: Pedro Sanchez urmeaza sa vina in Romania pentru a semna un acord privind dubla cetațenie pentru romanii din Spania, Romania va intra in Schengen și terestru și nu va mai fi nevoie de vize pentru SUA.  „Aceasta decizie a fost…

Antonio Guterres: Consiliul de Securitate al ONU este blocat "poate fatal" privind Gaza si #Ucraina

12:55, 26.02.2024 - Consiliul de Securitate al ONU nu a reusit sa reactioneze adecvat la conflictul din Fasia Gaza intre Israel-Hamas si la invazia rusa in Ucraina, a apreciat luni secretarul general al ONU, Antonio Guterres, informeaza Reuters.

Armata israeliana nu gasește ostatici in Khan Yunis și crede ca Hamas i-a dus in Rafah

17:00, 22.02.2024 - In momentul in care armata israeliana a finalizat preluarea operaționala a orașului Khan Yunis din Fașia Gaza, sursele au confirmat ca Tzahal nu a gasit ostatici acolo, deși a descoperit mai multe tuneluri speciale cu cuști in care erau ținuți ostatici, scrie „Jerusalem Post“.

Ciolacu anunța ca in 2-3 luni semneaza cu Pedro Sanchez acordul privind dubla cetațenie

12:55, 20.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu afirma ca in urmatoarele 2-3 luni va semna, impreuna cu omologul spaniol, Pedro Sanchez, proiectul prin care romanii nu vor mai fi nevoiți sa renunțe la cetațenia romana pentru a deveni și cetațeni spanioli.

Marcel Ciolacu anunta data la care va fi semnat proiectul de dubla cetatenie cu Spania. Romanii nu vor mai fi nevoiti sa renunte la cetatenia romana

12:45, 20.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu afirma ca in urmatoarele 2-3 luni va semna, impreuna cu omologul spaniol, Pedro Sanchez, proiectul prin care romanii nu vor mai fi nevoiți sa renunțe la cetațenia romana pentru a deveni și cetațeni spanioli.

Razboi in Gaza, ziua 127. Ministerul Sanatatii al Hamas anunta un bilant de 28.064 de morti in Gaza

16:40, 10.02.2024 - Ministerul Sanatatii al Hamas a anuntat sambata un bilant de 28.064 de persoane ucise, majoritatea femei, copii si adolescenti, in Fasia Gaza de la inceputul razboiului dintre Israel si miscarea islamista palestiniana, informeaza agentia France Presse. Ministerul a raportat de asemenea un total de 117…


Ce parere ai despre aceasta stire?