Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mădălina Ghenea, fotografie cu abdomenul de vedetă fitness. Actrița arată perfect - FOTO

Publicat:

are un trup perfect, lucrat la sala și le-a aratat fanilor acest lucru.”Oare femeia asta se antreneaza 24/7?”, ”Perfecțiune”, ”Afrodita moderna”, sunt comentariile fanilor.Actrița in varsta de 34 de ani și-a lasat a vedere abdomenul perfect tonifiat. a spus ca va pleca…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Valerie Lungu și iubitul ei iși doresc sa devina parinți! Ce le-a marturisit influencerița fanilor despre acest aspect: „Am fost sa facem analize...” / FOTO

11:10, 21.04.2024 - Valerie Lungu și iubitul ei iși doresc sa devina parinți pentru prima data! Influencerița a facut declarații cu privire la acest aspect important din viața ei și a partenerului sau de viața. Iata ce le-a marturisit vedeta fanilor ei de pe rețelele de socializare!

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Doliu in lumea fanilor manga: A murit creatorul celebrei serii 'Dragon Ball'

10:05, 08.03.2024 - Creatorul „Dragon Ball”, una dintre cele mai influente și mai bine vandute benzi desenate japoneze din toate timpurile, a murit la 68 de ani. Akira Toriyama a suferit un hematom subdural acut, un tip de hemoragie in apropierea creierului, conform News.ro. Dragon Ball este extrem de popular in intreaga…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Cum arata fratele mai mic al Andrei Volos. I-a facut o declarație publica de ziua lui, deși nu il arata prea des fanilor: „Cat de repede trece timpul...” / FOTO

15:10, 21.02.2024 - Majoritatea persoanelor o cunosc pe Andra Volos, insa nu mulți știu ca ea are un frate de care este foarte mandra. Vedeta i-a facut o declarație publica de ziua lui de naștere, deși nu il arata prea des fanilor. Iata cum arata fratele mai mic al iubitei lui Lele!

Loredana Groza a publicat o fotografie cu ea din anul 1995. Cum arata vedeta cu aproape doua decenii in urma / FOTO

17:30, 19.02.2024 - Loredana Groza a reușit sa iși surprinda, din nou, fanii! De aceasta data, vedeta a publicat pe Instagram o imagine veche de aproape doua decenii. Cum arata vedeta intr-o fotografie din anul 1995.


Ce parere ai despre aceasta stire?