Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mădălin Voicu, moment fabulos: Da' cu dumneavoastră ce e aici?

Publicat:

Invitat alaturi de mama sa, , descendenta a familiei Cantacuzino, in emisiunea , difuzata sambata seara, de la ora 21:45, la , va face deliciul telespectatorilor cu marturisiri de senzatie din adolescenta sa.

"Fiind ai mei plecati vreo 4-5 luni din tara, am ramas fara bani. Si m-am gandit eu, vand un pulover, vand o camasa, pana am ajuns sa vand toata garderoba alor mei. Si pantofii! Tin minte ca imi ramasese un singur pantof, de lac, ca nu i-am gasit perechea", povesteste amuzat Madalin.

Printre hohote de ras, artistul va marturisi…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicu Paleru, despre problemele financiare: „Banii nu s-au pierdut din jocuri de noroc, s-au pierdut din prostia mea și din increderea mea prea mare”

16:55, 06.06.2024 - Nicu Paleru s-a confruntat cu mari probleme financiare in urma cu ani de zile, cand a pierdut tot și a luat-o de la zero. Invitat duminica in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, artistul a facut dezvaluiri mai puțin știute despre viața lui personala și profesionala. Cantarețul Nicu Paleru a…

Comoara ascunsa. Un bilet de loterie uitat dezvaluie un premiu uriaș

14:10, 26.04.2024 - Moment fabulos pentru o femeie dupa ce a descoperit o comoara neașteptata: un bilet de loterie uitat, care s-a dovedit ca ascunde un premiu uriaș. Biletul, prafuit și uitat printre altele vechi, a dezvaluit un premiu fabulos care i-ar putea schimba viața radical.

Marcel Ciolacu nu ințelege scandalul demiterii șefului PNL Timiș: Ultima revolta a fost la 1907!

13:10, 27.03.2024 - Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, despre candidaturile comunePSD- PNL la Timis, ca in acest moment s-au unit doua partide mari din Romania, au depasit anumite orgolii si se va castiga, inclusiv la municipiul Timisoara, el aratand ca exista decizii politice pe care liderii…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica”

20:10, 19.03.2024 - Continue reading Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?