Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lupte în nordul Myanmar. China lansează exerciţii militare la frontiera sa

Publicat:

China a inceput sambata exercitii militare de-a lungul granitei sale cu Myanmar si a cerut cetatenilor sai sa paraseasca de urgenta nordul acestei tari, afectat de lupte de la sfarsitul lunii octombrie, potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

China a inceput exercitii militare de „pedepsire” in jurul Taiwanului. Taipei acuza Beijingul de „provocari si actiuni irationale”

08:35, 23.05.2024 - China a inceput joi, in jurul Taiwanului, doua zile de exercitii de „pedepsire”, declarand ca sunt un raspuns la „acte separatiste”. Armata taiwaneza si-a mobilizat fortele si s-a declarat increzatoare ca poate proteja insula, condamnand China pentru „provocari si actiuni irationale”.

Lupte grele in Harkov - Sute de civili au fost evacuați din zonele de frontiera

10:35, 12.05.2024 - Peste 300 de civili au fost evacuați din comunitațile de granița din regiunea Harkov, a declarat, sambata seara, ministrul de interne Ihor Klymenko, relateaza www.kyivindependent.com, potrivit Mediafax.

Unul dintre cele mai ample exerciții militare ale NATO se va desfașura in Romania

09:05, 02.05.2024 - 000 de militari și 320 de mijloace tehnice, din șapte state aliate și partenere, vor participa, in perioada 5-24 mai, la exercițiul multinațional SWIFT RESPONSE 24. Potrivit unui comunicat al MApN, este un exercițiu specific misiunilor de desant aerian, al carui scenariu presupune recuperarea unei baze…

Marți, 9 aprilie 2024, Teologul clujean Marius Balo iși lanseaza la Alba Iulia volumul „Paturica roz. Intemnițat in China comunista”

09:11, 05.04.2024 - Marți, 9 aprilie 2024, Arhiepiscopia Ortodoxa a Alba Iuliei și Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia vor organiza un eveniment cultural-duhovnicesc deosebit. Incepand cu ora 18.00, in Aula „Dumitru Staniloae” din incinta instituției de invațamant teologic universitar, va avea loc lansarea carții…

Junta din Myanmar a acceptat sa faca exerciții militare cu armata rusa

12:55, 28.03.2024 - Armata din Myanmar, un stat condus de militari in urma unei lovituri de stat, va face exerciții comune cu armata rusa. Militarii din Myanmar se confrunta cu mai multe grupari de opoziție care s-au inarmat și lupta in diferite regiuni ale țarii.

NATO, manevre militare in nordul extrem al Europei

10:45, 07.03.2024 - Peste 20.000 de militari din 13 tari au inceput in nordul extrem al Europei un exercitiu militar de anvergura, denumit Nordic Response 2024, de aparare impotriva unui atac ipotetic asupra teritoriului NATO, informeaza joi dpa. La exercitii – in orasul Alta, in nordul extrem al Norvegiei – participa…

In Georgia au loc exerciții militare cu participarea țarilor NATO  

13:20, 05.03.2024 - In urmatoarele doua saptamini, in Georgia vor avea loc exerciții militare multinaționale "Trojan Trail" cu participarea țarilor militare, precum și a statelor membre NATO. Despre acest lucru au informat Ministerul georgian al Apararii și Ambasada SUA, scrie "Adevarul European". Militarii vor lucra la…


Ce parere ai despre aceasta stire?