Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Lupta secolului" se joacă în mai puţin de trei luni. Floyd Mayweather şi Conor McGregor s-au înţeles asupra datei

Publicat:

T- din a fost rezervata pentru data de 10 iunie 2017, pentru marele meci dintre si campionul UFC, . Vestea vine la scurt timp dupa ce Mayweather a anuntat oficial ca va reveni asupra deciziei de retragere din activitate pentru un ultim meci, impotriva lui McGregor.

va avea astfel sansa de a-si trece in palmares a 50-a victorie la profesionisti si de a depasi recordul pe care in prezent il imparte cu legendarul .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Conor McGregor lupta din nou! A venit anunțul oficial: revine dupa aproape 3 ani

10:15, 14.04.2024 - Irlandezul Conor McGregor (35 de ani) revine in octogon. Fostul campion din UFC va lupta pe 29 iunie cu Michael Chandler (38 de ani). Gala UFC 303 va avea loc in Las Vegas. La aproape 3 ani de la ultima lupta, Conor McGregor, cel mai renumit lupator din UFC, revine. Dupa mai multe discuții și un anunț…

Razboi in Ucraina, ziua 748. Moscova spune ca a respins un atac al Ucrainei la granița de vest. Kievul susține ca au intrat in lupta partizanii ruși anti-Putin

15:55, 12.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 748. Deputati ai partidului pro-Kremlin, Rusia Unita, au prezentat in Duma de Stat, un proiect de lege care declara ilegala predarea catre Republica Sovietica Socialista Ucraineana (RSS Ucraineana) a Crimeii in 1954.

Lituania avertizeaza ca Rusia poate lupta in Ucraina la aceeasi intensitate inca cel putin 2 ani

11:01, 07.03.2024 - Pretul ridicat al petrolului, ocolirea sanctiunilor si investitiile de stat ofera Rusiei suficiente resurse pentru a lupta in Ucraina la intensitatea actuala timp de cel putin doi ani, au estimat agentiile de informatii lituaniene intr-un raport publicat joi, relateaza Reuters.

Dilemele dependenței, prizonierului și a securitații. Rusia lui Putin și joaca agresiva cu Republica Moldova

07:05, 06.03.2024 - Recentele diatribe de la Moscova la adresa Republicii Moldova, și chiar absența Republicii Moldova din discursul lui Putin despre Starea Națiunii subliniaza multiplele dileme ale dependenței, prizonierului și a securitații din regiunea Republicii Moldova.

De ce Germania este veriga slaba a Occidentului in lupta cu Putin

08:05, 05.03.2024 - Doua scandaluri de securitate uriașe, care au izbucnit la finalul saptamanii trecute in jurul razboiului din Ucraina, au aratat din nou de ce Germania cancelarului Olaf Scholz este cea mai slaba veriga a Occidentului in confruntarea cu Rusia, scrie The Spectator.

Boala secolului, vazuta prin prisma celor care lupta pentru viața. Cancerul și medicii care il combat (I)

09:40, 20.02.2024 - Este diagnosticul care țintuiește in loc și cel mai curajos om. Atunci cand ești fața in fața cu cancerul, totul se intampla foarte repede. Timpul este prețios iar acesta trebuie dramuit bine, intre sesiunile de citostatice, radioterapie, imunoterapie dar și intarirea gandirii și voinței de a lupta.…


Ce parere ai despre aceasta stire?